Klant staat voorop

Het product is maatwerk en daar staat een hogere prijs voor dan een standaard produkt. Je verwacht dan ook eerder een op en top service en klant benadering. En die is er ook. Zo zou het overal moeten zijn. Het produkt, de klant benadering en service is goed. Dat vertel je graag tegen anderen.

Top Bedrijf !

Erg gespecialiseerd, denken met je mee om het perfecte matras op maat voor je te maken. Ook als je rugproblemen hebt zoals ik een S-bocht. Men zat bijna helemaal goed, 1 kleine aanpassing en ik had het perfecte matras. Er wordt erg goed naar je wensen geluisterd, en daarop wordt alles afgestemd. Ook als je ad hoc die aanpassing nodig hebt, matras in de kofferbak, even praten en proef liggen, in een half uur was het gefikst. Het was die 100 km voor me rijden om er te komen waard ;-) Dikke 10 !!! ik ga er zeker terug komen, en de mensen om me heen adviseren er te gaan kijken/ in gesprek te gaan !

Goede service en kwaliteit

Top product, top service, top snelheid, top maatwerk en vriendelijkheid

Zonder aankondiging stond ik om kwart voor acht op de stoep. Maar ik werd ontvangen als een belangrijke vaste klant. De adviseur wist mijn wensen kernachtig samen te vatten. Dat wekte vertrouwen. Prima vertaling naar product, dat boven verwachting werd ingemeten in mijn camperbusje. Elke ronding werd nauwkeurig meegenomen. Twee matrasdelen, na anderhalf uur klaar! Inmiddels heerlijk geslapen.

Geweldige service en super snel

We hebben zelf een camper gebouwd en waren op zoek naar een bedrijf die voor ons matrassen op maat kon leveren. Maar slaapcomfort is essentieel voor ons gezien de lange reizen die we gepland hebben. Alles was dezelfde dag nog klaar en het ligt nog steeds fantastisch. Het beviel zelfs zo goed dat we de matrassen van ons bed thuis ook hebben vervangen voor dezelfde als in de camper. Service is super bij Seminautic!

Geweldige service, vriendelijke mensen.

We kregen zeer goed advies en mochten zelf de samenstelling van het matras kiezen. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe matras, we hebben geen pijn meer in de rug s'morgens bij het opstaan.

Vriendelijk en zeer goed.

In een woord perfect, komen de afspraak na. Super

Absoluut klant- en servicegericht.

Bij het ‘aanmeten’ van ons bed werd in alle rust ruim aandacht besteed aan onze wensen. Top. Ook de nazorg hebben wij als perfect ervaren. Onze dochter heeft er inmiddels ook een bed gekocht. Bij het Matrasatelier kun je met een gerust gevoel een bed kopen.

Professioneel, heldere informatie

Zeer gastvrij ontvangen. Heldere informatie. Matrassen zijn zeker niet goedkoop. Daarentegen heb je wel na ca. 1 uur een kwalitatief goed product in je camper/ caravan liggen. Oude mag je achter laten.

Super vriendelijk en behulpzaam

Rustig matras uit kunnen zoeken met goede uitleg. Na aankoop afgesproken dat hij geleverd zou worden. Hadden ze ook meteen mee kunnen nemen maar hadden daar niet de plek voor in de auto. Betaling pas bij aflevering waarbij de matras netjes in de caravan geplaatst werd. Ik kan alleen maar zeggen SUPER!

Flexibel, op maat, persoonlijk, vlot en veel duurder dan voorheen

Producten prima kwaliteit, mooie maatwerkoplossingen, heldere en persoonlijke verkoop, keurige levering. Prijs van matras is echter in een paar jaar met vele tientallen procenten gestegen.

Prima geholpen en snelle service

Prima geholpen, zowel in de winkel als de levering. Alles was snel en goed geregeld. Duidelijke uitleg gekregen

geweldig

Topdek matras voor de camper gekocht, goed voorgelicht dus goede keuze kunnen doen. Vriendelijke en deskundig geholpen, ook erg leuk dat je kon zien hoe het matras gemaakt werd.

Perfect advies en goed aangemeten

Begonnen afgelopen zomer met vervanging matras camper. Perfect advies en goed aangemeten. Afgelopen maand kussen op maat gekocht en kort daarna de matrassen thuis vervangen. Zeer tevreden. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ook aanpassingen achteraf, geen problemen. Aanrader.

heel mooi bedrijf

Nieuwe matrassen laten maken voor in ons camperbusje en ze zien er super goed uit. Nu wachten op de lente zodat we ze kunnen gaan proberen

Klantvriendelijk en deskundig

Vriendelijke ontvangst, alle tijd voor deskundige voorlichting. Nette afwerking van de matrassen!

Goede service...ze doen wat ze beloven!

Voor onze camper waren wij op zoek naar een topmatras voor het vaste bed en een matras voor hefbed, zeer goed geadviseerd door medewerker. We hadden erop kunnen wachten maar omdat we een kleintje bij ons hadden leek dit niet handig, 4 dagen later gratis thuisbezorgd, wat een service!

Hartelijke ontvangst. Deskundig advies

Het was een prettige ervaring en we zijn goed geholpen. Na nieuwe matrassen voor ons bed thuis, hebben we ook een matras voor de camper gekocht, dat zegt alles, denk ik

Heel goede service hebben het oude matras omgeruild voor een nieuw zonder er een probleem van te maken.Ben erg positief zou er zeker weer naar toe gaan.

Uitstekende koopbeleving

Kundig en vriendelijk personeel. Snelle service en heerlijk matras die we meteen geprobeerd hebben in onze camper tijdens een aangeboden kosteloze overnachting bij camping Witven. Aanrader!

Prima geregeld

Alles rustig besproken over de mogelijkheden en na 2 uur weer gereed. Klacht moet ik nog bespreken: toeslag betaald voor 210 cm breed maar bij thuis nameten toch maar 2 meter. Nu dus 5 cm aan beide zijden over.

Zeer tevreden over advies verkoopmedewerker en matras zelf

Opmerking: wij hebben er ook 2 kussens bij gekocht, hier zijn wij echter niet over tevreden. het kussen is gevuld met brokken schuim en deze voel je als je er op ligt. Al van alles geprobeerd maar na 1 week weer oude kussen in gebruik.

Goed matras, goede service, klaar terwijl u wacht................wij komen zeker terug.

Is zeer zeker een goeie matras

Ik had de maat 76cm bij 190cm voor onze camper 2x De 76cm is volgens mij 77cm geworden De190 cm klopt Gelukkig krijg ik ze er tussen . Veder super goeie matrassen Met vr gr Johann en Ria

Blij met de keuze seminautic

De aankoop is perfekt gelopen, zonder zorgen op 1 uur klaar, aangekomen met een oude matras en op weg met de nieuwe. Getest in het volgende weekend en goedgekeurd. Niet goedkoop maar zijn geld waard. Dank voor de perfekte service vaes guy

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel