Zeer fijne service

Fijne service

HEEEEEL tevreden

Prettig geholpen. Nieuwe Matrassen en op maat gemaakte moltons en hoeslakens gekocht. Erg blij met de nieuwe matrassen en de service toen bleek dat er een middendeel iets te hoog bleek. Direct opgelost en binnen twee dagen weer retour.

Helemaal top!

Super goed advies en snel geholpen, het is een mooie op maat matras en het ligt heerlijk!

vriendelijk en ze geven een goed advies

We worden vriendelijk ontvangen. Het advies is prima wat we krijgen. Ook met de garantie om het matras te kunnen ruilen wanneer het niet aan onze verwachting voldoet, omdat we het liggen nu niet vaak meer kunnen uitproberen, zijn ze heel soepel. Heel fijn!!!

Zeer goed en vriendelijk

Prima geholpen, Prima product

Goede voorlichting waarbij je in een ongedwongen sfeer rustig de tijd krijgt een keuze te maken. Uiteindelijk werden de matrassen in een uur gemaakt. En de oude werden zonder kosten ingenomen.

Mocht toezien hoe mijn nieuwe matras werd vervaardigd

Ik heb nog geen ervaring met de nieuwe matras. In het voorjaar 2021 zal deze voor het eerst worden beslapen. Vandaar tot dusver een beoordeling die goed is. Fijne service en gelegenheid om diverse matrassen uit te testen. Binnen een uur was de matras gereed.

Goede en snelle service.

Een nieuwe matras op maat laten maken. Goed advies gekregen over de verschillende kwaliteiten. Proefliggen op de verschillende matrassen. Binnen 1 uur op maat gemaakt. Top!

zeer goede vlotte aankoop matrassen

We konden snel een afspraak maken. Alles verliep naar wens en we zijn zeer tevreden over de matrassen

Prettig en deskundig geholpen.

Vriendelijke ontvangst. Er werd geluisterd naar onze wensen en we werden goed geadviseerd, zonder dat er sprake was van opdringerigheid. Na een uur lag het nieuwe matras in onze caravan. Ziet er prima uit, binnenkort gaan we ervaren hoe comfortabel deze aanwinst is maar daar hebben we alle vertrouwen in.

Like sleeping on a cloud!

Super service. Ordered on the Monday and received a made to measure topper on the Saturday! We'd just got a new mattress that wasn't as thick as hoped (from a different company) so thought we'd try a topper. Best decision ever!!! Next time we need a new mattress we wil definitely be ordering here again. Thanks for a super comfortable sleep!!!

Duidelijk en niet iets aan willen praten

Zeer prettig ontvangst. Duidelijke uitleg wat de mogelijkheden zijn. De matras perfect op maat gemaakt.

Top !

Seminautic bezocht voor een nieuw camper matras. Goed geadviseerd en fijn dat je naar huis gaat met een geweldig matras.

Meer dan tevreden

Wij zijn meer dan tevreden over het matras en de kussens. Wij werden heel goed ontvangen en kregen een duidelijke uitleg.

Geweldige service

In juni hebben we 3 nieuwe matrassen gekocht. Super fijn geholpen, niets was teveel en we slapen inmiddels alweer maanden heerlijk op onze op maar samengestelde matrassen. Deze week nog 1 matras besteld en we hadden het snel nodig. Geweldig hoe er met ons meegedacht is en helemaal top dat het ook nog gelukt is. Kortom geweldige service en top matrassen!

Goeie matrassen

Goeie matrassen.Beetje te dik vinden we persoonlijk voor in de camper.Tussenstukken kunnen we er bijna niet meer in krijgen en hoog om in bed te kruipen.Kussens niet tevreden van.

Prima en snel geholpen

Professioneel advies, en leuk dat we konden proefkamperen!

maatwerk, snelheid en vriendelijkheid!

Op diverse matrassen proefloggen en uiteindelijk kun je zelf bepalen wat voor jou het beste matras is. Deze wordt direct gemaakt en bij ons meteen in de caravan gelegd. Ik heb heerlijk geslapen op mijn nieuwe maatwerk-matras. Het was in 3 kwartier gemaakt en wij zijn enorm vriendelijk geholpen. Toppers zijn het!

Absolute service met veel aandacht voor de klant!

Bedrijf gevonden op internet. Afspraak gemaakt en daarna genoten van de service en met een nieuwe camper matras weer vertrokken.

Doen wat ze beloven!

Vriendelijke medewerkers, ondanks het feit dat we te laat waren op onze afspraak toch bij aankomst meteen geholpen, zeer uitgebreide en duidelijke uitleg over materialen. Denken mee over oplossing probleem. Doen wat ze beloven! Matras ligt prima. Kortom zeer tevreden.

Goede uitleg en snelle service

Onderweg naar weekendje weg, met de camper langs Seminautic voor een nieuwe matras. Uitleg, proef liggen, keuze maken, matras produceren en in camper leggen. Super snel.

Heel goed!

Super geadviseerd en een snelle levering.

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Onze ervaring is dat dit bedrijf een klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft. De adviezen en het resultaat van de matras waren in eerste instantie niet naar wens, ook de nalevering waren door omstandigheden met personeel even misgegaan. Het bedrijf heeft er alles aan gedaan om de matras te maken zodat wij er wel tevreden over zijn, en ook de levering en de afspraken vlot na te komen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, de kwaliteit en de nazorg.

Voor de 2de keer nu goede ervaring aanrader

Half jaar geleden 1ste matras aangeschaft bevalt prima nu de 2de aangeschaft. Snellere service is er bijna niet. Vriendelijk ontvangst met kopje koffie daarna wordt alles besproken en uitgeprobeerd en direct gemaakt. Flesje water mee voor onderweg en 's avonds direct op je nieuwe matras slapen. Dservice die je niet snel elders vind denk ik aanrader

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel