Geweldige service, en fantastische producten, super snel geleverd..

We hebben enkele weken geleden ter plaatse in Ekkersrijt een matras voor onze camper laten maken, en nu recent een topdekmatras voor thuis laten maken. We kregen dezelfde superservice, maar dit keer thuis geleverd; Topteam!

Nette matras en in 1 week thuis bezorgd

Soepel proces en nette matras

Uitstekend geholpen

Prima geholpen keurige service

Goed geholpen, vriendelijk, kennis van zaken

We werden vriendelijk welkom geheten en daarna heel goed geholpen door een medewerker. Hij heeft ons alles uitgelegd en hij nam echt de tijd. Ik zal het zeker aanbevelen bij familie en bekende.

Zeer snelle service

Gebruik gemaakt van de 1 uur service op afspraak, deskundige uitleg over de mogelijkheden en kwaliteiten met proefliggen, tijdens een kopje koffie kunnen kijken hoe onze topdek matras werd gemaakt, en na 1 uur kon de topper worden meegenomen, prima service.

correcte vriendelijke en snelle afhandeling van onze bestelling

nieuwe matras voor onze camper via een ingestuurde mal besteld. Binnen onafzienbare tijd werd de matras netjes aan huis geleverd! Perfecte service!

Prettig geholpen,.

Thuis gebracht en keurig afgeleverd en netjes in de caravan gelegd. 3 weken heerlijk geslapen!!

geweldig

heb 10 dagen goed geslapen ben erg tevreden . is het geld wel waard.

Perfect goed geregeld

netjes ontvangen en goede kwaliteit

een fijn matras en goede service

prettig dat het matras direct op maat en naar wens werd gemaakt

goede service en goed product

Na jarenlang op een standaardmatras in de caravan gelegen te hebben, wat lang niet altijd een genot was, dit jaar voor een maatmatras gekozen. Verkoper was zeer voorkomend en ter zake kundig. In deze (corona)tijd duurde het wat langer, voordat wij van de caravan gebruik konden maken. Na één week gebruik gelukkig nog geen negatieve ervaringen, het ligt prima !

Perfecte begeleiding en zeer goede informatieverstrekking.

Zeer vriendelijke ontvangst met uitgebreide informatie en dito testmogelijkheden. En wat een verschil met onze vorige matrassen! Helemaal top!

zeer professioneel, kundig en klantgericht advies

geweldig

Ideaal concept!

Gastvrij ontvangst en met deskundig advies binnen een uur een fijn matras op maat.

Aanrader

We kregen uitstekende informatie over de gebruikte materialen en mogelijkheden. Tijdens het proefliggen werd er goed gekeken naar onze houding en uitgelegd wat er goed/niet goed was. Advies echt op maat. Snelle levering: we kwamen om 15.00 en stonden om 16.30 buiten, inclusief matras ( meteen gemaakt!) Én 2 hoofdkussen, ook gemaakt op onze schoudermaat. We zijn erg tevreden!

Slapen op de camping zoals thuis.

2e keer een produkt bij Seminautic aangeschaft. Service met een hoofdletter. Goede uitleg en misverstandje werd volgende dag perfect opgelost.

Goede, snelle service met vriendelijk personeel.

Aanrader voor het kopen van een boot matras

Zeer goede ervaring met het kopen van een bootmatras. Goed ontvangst op het bedrijf, goed advies met en perfect op tijd geleverd matras op de boot, waar we goed over tevreden zijn.

Prima bedrijf

Vriendelijk personeel Goed matras

goed geholpen en uitstekende service!

- Afspraak maken was eenvoudig. - Bij binnenkomst vlot opgevangen en snel in gesprek (met wat te drinken) over onze wens voor een nieuw matras in onze caravan. - Eerst een duidelijke uitleg wat de mogelijkheden zijn - Uitgebreid kunnen kijken / testen hoe de keuzes liggen. - Vervolgens wordt het gratis thuisbezorgd, alleen al om te kijken of het goed op maat is gemaakt! - Aangezien onze grote vakantie met de caravan al is geweest krijgen we 1 jaar uitproberen (omruilgarantie)! - En tot slot kregen we - om de service helemaal compleet te maken - allebei een flesje water voor onderweg naar huis.

Wij zijn dik tevreden.

Super voorgelicht en geholpen.

Goed geholpen

Goed geholpen: nemen de tijd, snel klaar

Verstand van zaken

Uiterst vriendelijk geholpen, eerst proefliggen, daarna de camper in, oude matras als mal meegenomen. Deze wordt netjes door hun afgevoerd. Na een uur netjes gebeld dat matras en kussens klaar zijn. Weer wachten ze netjes tot alles door ons is goedgekeurd en daarna kunnen we binnen pinnen. Netjes een certificaat voor de matras en de belofte dat als er iets is we gewoon weer even langs moeten komen. Helaas de matras nog niet echt uit kunnen proberen vanwege de hitte maar het kussen slaapt al heerlijk dus dat belooft veel goeds.

prima begeleiding en voldoende keuze mogelijkheden

prima begeleiding en voldoende keuze mogelijkheden. er wordt ruimschoots de tijd voor je genomen en kosten nog moeite gespaard om het juiste matras voor jou samen te stellen. klaar terwijl u wacht of op afspraak thuis afgeleverd en ze nemen de oude matras netjes mee en moet er nadien toch nog iets aangepast worden is dat geen probleem

Zeer prettige ontvangst, uitleg, etc. En een uitstekende en snel gefabriceerde matras voor onze caravan.

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel