Zeer positief

Ons bezoek heeft alles overtroffen. Naast deskundig advies,alle ruimte voor persoonlijke vragen en wensen. In de Corona tijd alles goed geregeld en afgestemd. Aankomend weekend gaan wij onze nieuwe matras in de camper uitproberen. Een aanrader voor iedereen die nog op zoek is!

Vriendelijk ontvangst zeer goede uitleg over nieuwe matrassen en binnen 1 uur stond ik weer buiten met een heerlijk matras nu een week op geslapen echt top bedankt

Snel en prima geholpen, zeer kundig advies.

Ba de afspraak kon ik snel geholpen worden. Zeer deskundig advies na op verschillende matrassen geprobeerd te hebben. Nu 1 week in gebruik en bevalt prima.

Professioneel en deskundig advies.

Via internet heb ik seminautic gevonden. Het fijne is, dat je ter plekke geholpen kunt worden en na ruim een uur klaar bent en weg kunt rijden. Het advies was degelijk en deskundig. Daar is de prijs dan ook naar: ongeveer €1000 voor 2 matrassen is een behoorlijk bedrag. Het betreft een camper. Maar ja, slapen is ook in de vakantie erg belangrijk.

Goede uitleg en service.

Goede uitleg van soort matrassen, mogelijkheden enz. En de snelle service !! Heerlijk geslapen daarna.

Prima en snelle service en meedenken met de persoonlijke wensen en situatie.

We zijn goed geholpen. Wel bleek thuis dat het bij de matras behorende tijk niet was toegepast, wat ons niet is meegedeeld. Vermoedelijk omdat wij de wens hadden geuit de hoes van de oude matras te gebruiken. Dat is niet is meegedeeld vinden wij erg jammer, want we betalen een prijs voor een matras inclusief tijk en krijgen een matras zonder tijk. Daar had best een opmerking over gemaakt kunnen worden. Maw een tip voor de volgende keer: wees transparant als het productieproces afwijkt van het oorspronkelijke en ga met de klant daarover het gesprek aan.

Prettig en service gericht.

Goede mogelijkheid om te proef liggen. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden en prijzen. Er wordt meegedacht met jou persoonlijke wensen. En als er iets niet helemaal naar wens is wordt het ter plekke aangepakt.

een perfect matras waar we smorgens uitgerust op wakker worden

we hebben het oude matras van de caravan vervangen en dat was een goede keuze.

Mooi bedrijf,snelle service,goed product.

Na een vriendelijke ontvangst een goede uitleg en samen op zoek naar je individuele wens. Na je keuze wordt de matras direct gemaakt. Mooi om te zien hoe dit handwerk plaatsvind. Zeer tevreden. Liggen er nu 2 weken op en slapen beter dan voorheen

Super goede service, gastvrij, en deskundig advies

Er werd de tijd genomen, om het matras samen te stellen, wat voldeed aan onze wensen. als service, geeft seminautic, omruilgarantie, mocht het matras niet bevallen, na een uur wachten was ons matras klaar, en werd het matras door het personeel in onze camper gelegd wat een geweldige service, een gastvrij en deskundig bedrijf

Deskundig advies. Uitstekende service.

Alles wat toegezegd is, klopte in de praktijk ook.

Goed en correct geholpen, met goede adviezen.

Onze ervaring is goed te noemen. We hebben na het plaatsen van het bed fijn geslapen in de caravan.

Top geholpen en goed advies zeker een aanrader!!!!

We zijn heel goed en vakkundig geholpen!! Ook erg fijn is dat de matrassen direct gemaakt worden . En het allerbelangrijkste de slapen heerlijk!

Gewoonweg TOP

Alles was in een woord TOP. Vanaf de telefonische gesprekken voor afspraken, bevestigingen per mail en daarna de ontvangst in de showroom alsook uiteraard de kwaliteit van de matrassen. Ik had ook telefonisch aangegeven dat ik longpatient ben en dus in coronatijden extra voorzichtig moest zijn. De ontvangst was superveilig (waarvoor extra dank aan Alex). We kregen professionele raadgeving en geen enkele vraag was te veel. Ondertussen slapen we een week op de matrassen in onze camper. Een waar genot !!

Vakkundige en snelle levering

Nadat we een afspraak hadden gemaakt, werden we vakkundig geadviseerd over welk topmatras het beste bij ons paste. We konden proefliggen in de zaak op ons eigen matras als basis. Na een uur was ons topmatras klaar, helemaal op maat gemaakt voor in onze camper. prima service!

Fijne uitleg en uittesten super snel klaar

Ik kan dit bedrijf zeker aanraden. Zeer deskundig en goed advies

vriendelijk personeel met aandacht voor de klant.

Er wordt goed gekeken naar je wensen. Het bedrijf straalt vertrouwen uit en er heerst een goede sfeer.

super makkelijk en echt een drive in, in 1 uur een op maat gemaakt matras. Serieus ideaal!

Geweldige service

Wij hebben de service heel positief ervaren. Jullie nemen de tijd zodat de klant een goede keuze kan maken. Wat past bij de klant staat bij jullie voorop. Als de keus eenmaal is gemaakt, ligt het matras een uur later in je kamper, caravan . Succes met jullie ontwikkeling.

Super service!

Heel goed, vriendelijk en behulpzaam geholpen. Duidelijk dat ze weten waar ze over spreken. Binnen 2u reden we met een nieuw super fijn matras weer weg.

Uitstekend geholpen

Alles volgens afspraak verlopen, goed advies en snel verwerkt. Zeker een aanrader.

Service zoals service hoort te zijn.

Wij hadden hier eerder een matras op maat laten maken. Achteraf bleken we toch de verkeerde keus gemaakt te hebben. De omruilperiode was echter al verstreken. Wij besloten toch weer een nieuw matras te laten maken. Zonder dat wij er om gevraagd hebben, werd het nieuwe matras toch gemaakt onder de omruilvoorwaarden. Klasse!

Je werd netjes geholpen, tafel e d schoongemaakt ivm Corona , erg vriendelijk personeel ook de dame die de telefoon beantwoord.

Vanaf de eerste stap tot de laatste was perfect!

Een bedrijf van geen woorden maar daden.

Keurig, meedenkend, flexibel, goede prijs kwaliteitverhouding

Ik neem niet snel de moeite een review te geven. Maar de ervaring hier is zo positief en het matras plus de kussens zijn top daarom wil ik mijn ervaring hierbij delen.

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel