Wat een mooi bedrijf

In een aktie voor o.a. de zorg een heel fijn kussen aangemeten gekregen. Slaapt heerlijk! Goed geholpen door Tommie die mijn wensen heeft aangepast aan het kussen.

Erg tevreden

Een hoofdkussen naar eigen smaak samenstellen beviel me erg goed! Ik wist niet dat het bestond ....

Super service

Nu voor de 2e keer een matras gehaald bij jullie. Eerst voor de vrachtwagen en nu voor de caravan. Allebei de keren keurig netjes geholpen door jullie personeel. Echt een aanrader zoals jullie werken. Keurig op afspraak en met een bakje koffie een goed advies geven. We zijn er hartstikke blij met de aankopen die we bij jullie gedaan hebben. Veel succes

Snelle, geweldige service

Een goed advies waarbij veel tijd wordt genomen. Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Je kunt het proces van het maken volgen en fotograferen. Binnen twee uur waren we weer onderweg naar huis!

Het is een top bedrijf

Gewoon een heel goed en snel klaar concept

Goede ontvangst, correct geholpen. Niet goedkoop maar wel goed

Fantastische service

Prima ervaring tot nu toe. Persoonlijke benadering en goede uitleg. Snelle service, ik kon het kussen meteen meenemen.

Snelle en fijne hulpverlening

Ik ben erg blij met mijn gratis, op maat gemaakte kussen. Ik dank jullie hartelijk!!

Precies op maat gemaakt voor mij.

Goede service. En een hoog kwalitatief hoofd kussen.

Geweldig!

Je word super goed geholpen je kan zelf ook kiezen uit bepaalde schuimsoorten. Alles word op maat gemaakt in bijzijn van de klant. Ze leggen alles vakkundig uit ze nemen zeker de tijd voor je. Ik ben super tevreden kwaliteit is perfect en het slaapt heerlijk! Ik zou dit zeker aanbevelen en zou zeker een keer terug komen. Echt een aanrader dus!

topbedrijf met goede service

Geweldig bedrijf met fijne medewerkers en leuke acties. Goede uitleg en hulp bij keuzes maken. Ben blij met mijn kussen en het slaapt heerlijk. Aanrader!

Prima service en keurige afspraken.

In deze Coronatijd kwam Het Matrasatelier met een actie voor mensen in de vitale beroepen. Hierbij kon ik een gratis kussen aan laten meten speciaal op mijn eigen maat! Super actie! Ik ben erg vriendelijk geholpen.

Heerlijk geslapen

Ik heb via de actie een kussen gekregen. Nou dat was op zich al super. Maar normaal kan ik niet snel slapen op een andere kussen omdat ik de mijne al heel wat jaartjes heb en ook gewend ben. Ik heb de kussen de 1 ste nacht geprobeerd en ligt heerlijk. Ik heb geen pijn in mijn nek gehad of hoofdpijn.

Zeer prettig ervaring.

We zijn gastvrij ontvangen met kopje koffie. Deskundige uitleg en advies. . We voelen ons verwend door dit mooie cadeau.

topservice!

We voelden ons 'in de watten gelegd' :) Goede uitleg, goed kunnen testen van de matrassen. Snelle en goede service.

Super service!

Wat een fijn bedrijf met geweldige service. Wij zijn vorige week geweest voor een nieuw matras in onze caravan. Het proefliggen van een half jaar is nu natuurlijk wat lastig in deze tijd. Echter hoefde ik hier zelf niets over te vragen, omdat Seminautic meteen zelf aangaf dat dit half jaar uiteraard mee verschuift zolang we geen gebruik kunnen maken van onze caravan. Het personeel is echt super vriendelijk en behulpzaam, kortom top ervaring!

Super goede service en vriendelijk personeel.

Ik werd op een fijne manier geholpen. Alles werd goed uitgelegd en ik mocht zelfs mee kijken hoe het kussen werd gemaakt. Mijn vragen werden beantwoord en uitgelegd tot in de puntjes. Fijn en vriendelijk personeel.

Perfecte service

Goede uitleg Men neemt alle tijd voor je Snelle en perfecte levering

Erg blij met mijn kussen

Fantastisch!

Ik kan met zekerheid zeggen dat ik nog nooit zo goed ben geholpen als bij Seminautic. Wat een service! Alex was ontzettend vriendelijk en nam goed de tijd om ons te helpen en van alle informatie te voorzien. Voor we het wisten konden we met de perfecte matras weer naar huis. Ik kan het iedereen aanraden!

Goede kwaliteit tijk

Goede tijk voor om het matras gekocht. Snelle levering

Super voor elkaar! Goed ontvangen geadviseerd en ondanks de vervelende Corona tijd netjes gemaakt volgens afspraak! Zou het iedereen aanraden!

Perfecte service en super matrassen.

Na een telefonische bestelling, ik wist al wat ik wilde hebben vanwege een eerdere bestelling 2 jaar terug, kreeg ik te horen dat het nieuwe matras nog dezelfde dag gemaakt kon worden en de volgende dag geleverd kon worden. Zelf kon ik de volgende dag niet waardoor de levering een paar dagen werd opgeschoven. Al met al dus een heel goede service, snelle levering en prijs - kwaliteit is ook top. Eerlijk is eerlijk, je betaald iets meer dan gemiddeld, echter wel een super matras die op lengte, gewicht etc. is samengesteld. Bevalt het niet, kun je het matras zelfs aan laten passen. Kortom, top ! Zeker een aanrader.

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel