Pluspunten

Heel klantvriendelijk!

Pluspunten

Denken mee en luisteren goed naar wensen klant Leveren zoals afgesproken

Pluspunten

Vlotte afhandeling van de bestelling. Zeer goede communicatie met het vervoersbedrijf. Een aanrader.

Pluspunten

Vriendelijk en kundig telefonisch geholpen. Fijne communicatie over de levering en goede levering.

Geen!

Pluspunten

Snelle reactie op alle vragen (per mail) en duidelijk antwoord. Snelle levering.

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden met het advies van Kevin bij het maken van de keuze voor een Premium topmatras voor in onze camper. Ook de ontvangst bij Seminautic was heel erg goed en tijdens het wachten op de matras was er koffie en frisdrank!

Pluspunten

Goede voorlichting en snelle service

Pluspunten

Zeer klantgedreven. Handelen en reageren zeer adequaat. Snelle levering.

Pluspunten

topdek voor de camper via de Drive -in. Vriendelijke ontvangst.Goede advisering.Snelle levering(binnen een uur.)Enthousiaste medewerkers.

Pluspunten

Bedrijfsgebouw ziet er verzorgt uit; klantbehandeling en uitleg zeer goed.

Zorg dat omgang met klanten gemeend blijft!

Pluspunten

Heel klantgericht en klantvriendelijk. Snelle levering op moment dat ons uitkomt. Geen aanbetaling.

Pluspunten

Snelle bediening en levering

Pluspunten

Goede , snelle en vriendelijke service. Zeer content en slapen als Doornroosje op ons nieuwe matras. Onze dank is groot.

Pluspunten

Nette en proffesionele uitstraling en super service!

Pluspunten

Zeer snelle afspraak, service/levering. Om 10.00 uur liepen we met een oude bootmatras de showroom binnen en om 12.10 uur reden we met een schitterend mooie nieuwe matras met aangemeten kussens naar onze boot. Matras prima op maat. Geweldig goed en vriendelijk geholpen door de medewerker Kevin.

---

Pluspunten

Dit is een bedrijf waar je jezelf nog echt klant voelt! Er wordt de tijd voor je genomen, goede uitleg over de producten en eerlijk advies (niet het duurste product proberen te verkopen). Echt een aanrader, ook qua prijs/kwaliteit verhouding super!!!

Pluspunten

zeer goed

Pluspunten

De ontvangst was zeer goed, we kregen lekkere koffie en er werd gelijk gekeken wat we nodig hadden op een professionele manier. De matras was echt in een uur tijd klaar en werd voor ons in de camper gelegd door de mannen. Bij het naar huis gaan werd nog geïnformeerd of we graag een waterflesje mee wilden voor onderweg. We hebben al een nachtje op het matras geslapen en dat was prima. We gaan eerdaags een langere reis maken en de termijn dat we de matras konden laten aanpassen werd gelijk verlengd tot na die vakantie zodat we goed kunnen kijken of de matras goed is voor onze behoefte.

Eigenlijk geen

Pluspunten

Goede, heldere informatie, prettige omgang personeel, flexibiliteit (evt bedenktijd).

Wat meer aankleding showroom. Hoeft niet te flashy.

Pluspunten

Deskundig advies Gratis levering, door eigen medewerkers. Matrassen liggen heerlijk zoals verwacht

Pluspunten

Klantvriendelijk en denkt fijn mee!

Pluspunten

Vriendelijk onthaal, goede technische uitleg, snelle en degelijke levering van het materiaal, vlotte afhandeling.

Misschien ook hoeslakens aanbieden met de vorm van de matras.

Pluspunten

aangenaam ontvangst met koffie matras inderdaad klaar na een uur matrassen zijn in orde met 5 jaar garantie

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel