Pluspunten

Snelle bezorging Top

Pluspunten

duidelijk advies. Niet meteen voor het duurste gaan, maar op maat voor de klant en wijze van gebruik van matras.

Pluspunten

Goede ontvangst op afgesproken tijdstip. Uitgebreid advies welk matras het beste paste bij slaaphouding/lichaam etc. Matras wordt helemaal op de persoon afgestemd gemaakt en was binnen 1 dag klaar. Mogelijkheid om 6 maanden uit te proberen en binnen die periode nog e.e.a. aan te passen, indien nodig.

Zeer positieve ervaring met dit bedrijf. We slapen nu 2 dagen op onze nieuwe matrassen en ondanks dat het nog even wennen is, zijn we nu al zeer tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed overzicht van web. telefonisch goed geholpen/advies bestelling snel afgehandeld, zeer tevreden. over de kwaliteit van het product kan ik op dit moment niet veel zeggen omdat we deze pas 1 week hebben. maar het past perfect, dus dat is al een pluspunt.

Pluspunten

Een paar weken geleden mijn gewonnen hoofdkussen laten maken bij “Het Matrasatelier” heel vriendelijk ontvangen en geholpen door Tonny. Het is een zeer leuk bedrijf om binnen te stappen omdat je goede uitleg krijgt en het gehele proces van het maken kunt zien. Ik slaap heerlijk op mijn nieuwe kussen. Iedere dag word ik heerlijk uitgerust wakker!! Een aanrader voor iedereen !

Pluspunten

Zeer prettig bedrijf, erg klantgericht . Goede advisering om tot een prima keuze te komen voor een matras in de camper .Erg aan te bevelen als je een matras op maat wilt ,. Na het opmeten is de matras in ander half uur klaar Een inzet stuk werd later kosteloos aangepast . hulde . .

Pluspunten

Snelle levering vriendelijk te woord gestaan bij gevraagde informatie

Pluspunten

Zeer prettige ontvangst

Ontvangstruimte gezellig inrichten

Pluspunten

Alles heldee duidelijk wordt uitgelegd. Je ziet wat er gebeurd on de fabriek. Transparant en op maat geleverd vakwerk

Pluspunten

Goed product (specifieke maten) cf bestelling. Snelle en adequate afhandeling en levering. Goede concurrerende prijs. Top.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, Uitstekende kwaliteit, de luxe matrashoezen pasten perfect. Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

Aandacht en adviezen.

Pluspunten

Ik ben tevreden over dit bedrijf

geen

Pluspunten

Nieuwe hoezen voor onze matrassen besteld. Perfecte dikke kwaliteit Snelle levering Zeker aan te bevelen!

geen

Pluspunten

Klantvriendelijk, geweldige producten en transparant.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Zeer fijn bedrijf, met duidelijk verhaal en goed advies!

Pluspunten

Enorm goed geadviseerd en geheel volgens afspraak, matras gelijk geproduceerd en mee kunnen nemen.

Niet dat we weten.

Pluspunten

snel geleverd

Pluspunten

Online een matras bestelling gedaan en bleek toch niet helemaal goed te liggen. ( te hard ) na langs geweest te zijn om proef te liggen op div soort matrassen de juiste combinatie gevonden. Kan iedereen de matrassenfabriek aanraden wat een service en mooi bedrijf!

Pluspunten

Wij zijn op afspraak met onze camper naar de lokatie gegaan. De uitleg die wij daar kregen van de mogelijkheden voor een matras in onze camper was uitgebreid en duidelijk. De persoonlijke aandacht van de medewerkers tijdens het wachten terwijl het matras werd gefabriceerd was bijzonder vriendelijk. Het matras en de daarbij meegeleverde ondermat, molton en matraslakens zien er prachtig uit, de kwaliteit is top.

Pluspunten

Persoonlijk, platte organisatie, snelle service, goede materialen

Op kleine punten klopte de verstrekte informatie niet met de werkelijkheid.

Pluspunten

Nog echt een familiebedrijf. Kevin heeft ons perfect geholpen met hoofdkussens op maat en een matras op maat. Niets was hem te veel om voor ons proefmatrassen op te bouwen. We zijn dan ook perfect geholpen en slapen heerlijk! Dank jullie wel voor jullie TOP service.

Pluspunten

Snelle service, perfecte levering. Prima oplossing om 2 aparte matrassen goed te laten aansluiten middels een op maat gemaakte hoes.

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel