Pluspunten

goede service en een megasnelle levering.

Pluspunten

doen wat ze beloven, klasse! hele snelle service

Pluspunten

Mooi groot schoon Erg betrokken enthousiaste medewerkers met kennis van zaken. Service us uitstekend.

Pluspunten

Professioneel, ambachtelijk en transparant. Informatie is helder en nemen de tijd. Afspraak is afspraak. Prima ervaring!

geen

Pluspunten

Snelle levering Geweldige kwaliteit

N.v.t.

Pluspunten

* klantvriendelijk * behulpzaam * maken tevens kussens op maat die ter plekke gemaakt worden * gaan net zo lang door met zoeken naar het juiste matras tot je de juiste hebt! Ik ben zeer tevreden!

nvt

Pluspunten

Fast delivery; Friendly, competent, and personal service; Good product quality;

Pluspunten

goede service op maat

Pluspunten

Vriendelijke snelle en duidelijke informatie.Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn Na een uurtje hadden we onze matras naar wens , die we terplaatse hebben zien maken. Een echte aanrader, ik ga het met veel plezier doorvertellen

Pluspunten

Tevreden over mijn aankoop. Op tijd geleverd.

Pluspunten

Vriendelijk, snel en kwaliteit

Pluspunten

Top service!! Hartelijke ontvangst!

Pluspunten

Duidelijke info, goede snelle service

?

Pluspunten

Prima website waar ik snel het goede product kon vinden en bestellen.

Pluspunten

Ondanks het feit dat we geen afspraak hadden, zijn we vriendelijk ontvangen en professioneel geholpen.

Ga zo door!

Pluspunten

Goede productkennis, vakmanschap, transparantie. Drive-in voor caravan/camperbedden heel goed! Persoonlijk advies op maat en uitgebreide mogelijkheden om alle opties te proberen.

Pluspunten

Duidelijke uitleg over de mogelijkheden voor een matrasje voor in een bovenslaper in een camper. Binnen 1 uur gemaakt , precies passend.

Pluspunten

Goed uitleg keuze matras soort. Gemaakt in een uur tijdens een kop koffie. Prima service

Geen verbeterpunten .

Pluspunten

Hartelijke ontvangst Keurige afhandeling, snelle service, goed advies

Pluspunten

klantvriendelijk ten top

kies voor een iets beter koffie-apparaat

Pluspunten

Heel vriendelijk, open, spontaan. Mooi bedrijf. Bij binnenkomst meteen koffie en thee. Een heel vriendelijke (nog jonge ) verkoper. Je krijgt alle tijd om een matras uit te zoeken dat bij jou past. Daarna nog een 45 minuten wachten en het matras is klaar en ligt in de camper! Je kunt het hele proces volgen door de glazen wanden. We zeiden beiden, dat we al lang geen bedrijf meer gezien hebben dat zo klantvriendelijk is en perfecte kwaliteit levert. klein voorbeeld; Het matras moest buiten 10 meter overbruggen en door de deur van de camper naar binnen. Het hele matras werd in plastic ingepakt zodat het niet vies zou worden! Het lijkt een klein detail, maar daar zie je aan dat deze mensen echt een vijf sterren service nastreven. Wij voelden ons echt op en top klant. Als ik zes sterren mocht geven, deed ik dat! Een voorbeeld voor veel andere bedrijven in deze tijd!!!!! Ga zo door.. En we hebben heerlijk geslapen.

Pluspunten

Zeer goede service echt top

Pluspunten

Snelle service, goed advies, vriendelijke en efficiënte dienstverlening

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel