Pluspunten

Goed geholpen en goede uitleg over de matras en proef liggen. Toen wij beslist hadden met de caravan langs gegaan en binnen een uur lag het nieuwe matras er in. Inmiddels er al op geslapen en het voldoet geweldig.

Ik zou niet weten wat er beter moet.

Pluspunten

snelheid en toch kwaliteit kunnen leveren vriendelijkheid kundigheid

Pluspunten

Prettige ontvangst, deskundige adviseur, snelle levering (konden gekochte topper meteen meenemen).

Pluspunten

de werkwijze die je op het net vind, is de werkwijze waarop het gebeurt. top!

Pluspunten

Goed advies, snelle service, goed product!

Pluspunten

Vriendelijkheid en kennis

Pluspunten

helemaal tevreden

n.v.t.

Pluspunten

Snelle service. Goede voorlichting

Niet kunnen ontdekken.

Pluspunten

Snelle levering, accuraat in alles, veel mogelijkheden, net product

de site aanpassen, je krijgt een verkeerd beeld van de prijs zolang je het niet in het winkelmandje gooit, klant laten aangeven wanneer matras gebruikt gaat worden, bij ons namelijk voor de caravan en die komt pas mei 2018 weer van stal

Pluspunten

Uitermate geschikt voor het vinden van, in ons geval een aangepast pocketverenmatras, dat standaard beddenwinkels niet leveren. Goede service en duidelijke adviezen voor een goede klantgerichte oplossing.

Dit concept met klantgerichte oplossingen en adviezen uitbereiden naar een volledig pakket.

Pluspunten

De aanwezige gedegen kennis van de materie wordt op een plezierige en duidelijke manier gebruikt om de klant een product te laten kiezen waar hij/zij het meest aan heeft. Verder prima service en garantie en klaar terwijl u wacht.

?

Pluspunten

Klantgericht. Het leveren van maatwerk. Nemen de tijd om te adviseren. Matras pas recent laten inmeten in onze camper. Over kwaliteit en confoor kunnen we nog geen oordeel geven. Onze inschatting is dat deze positief zal zijn, vanwege 6 maanden omruilmogelijkheid en 8 jaar garantie.

Voor zo ver geen.

Pluspunten

+vriendelijk personeel +geven goede adviezen, +alle tijd om producten uit te proberen.

ga zo door

Pluspunten

Open eerlijk heldere uitleg en advies. fijn dat het gesprek bij ons thuis kon! goede matrassen, moeten nog een tijdje testen, maar ik slaap nu al veeel beter dan op ons oude matras! snelle levering, correcte afhandeling. tot dusver tevreden dus!

Pluspunten

Goede en snelle service. Zeer klantgericht.

Pluspunten

Je wordt goed geadviseerd en alles ziet er keurig uit, ook is het fijn dat het matras klaar was terwijl we wachtten, ons zoontje kon er ook leuk spelen in de speelhoek. Al met al zeer tevreden!

Ik kan zo gauw niets bedenken, dus dat is een goed teken ;)

Pluspunten

Doen wat ze beloven! Keurige ontvangst op de afgesproken tijd. Nemen de tijd voor een goed advies, luisteren naar je opmerkingen. Hierdoor adviseren ze een goede prijs/kwaliteit verhouding en niet standaard de duurste oplossing. 2 matrassen voor onze stacaravan netjes na 1 uur gereed. Onze dochters hebben er de rest van de vakantie heerlijk op geslapen. Kom hier zeker terug om ook matrassen te laten maken voor mezelf en mijn vrouw.

Ga zeker zo door! Mond op mond reclame zal zeker nog meer klanten opleveren. Ik heb jullie adres al aan meerdere vrienden/kennissen doorgegeven.

Pluspunten

Duidelijke communicatie, goede voorlichting, mogelijkheid om de diverse soorten matrassen uit te proberen. De matras is na 1 uur klaar, ook in afwijkende vorm voor de camper. Oude wordt afgevoerd. Kortom perfect.

Pluspunten

Supervriendelijk onthaal en service!

Pluspunten

Heldere. duidelijke en eerlijke uitleg. Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Zeer klant gericht, prettige en deskundig advies en hoewel onze matrassen een ingewikkelde vorm hebben konden we ze na een paar uur al meenemen!

Pluspunten

We kwamen voor de 1 uurs service ivm de aankoop van topmatras. De afspraak was lang van tevoren gemaakt. Door de drukte kon men echter niet aan deze afspraak voldoen. Excuses werden gemaakt en we zijn uitgebreid voorgelicht. Het matras incl. accessoires werd opgestuurd en binnen 48 uur hadden we dat (keurig verpakt) in huis. Op tijd dus voor onze vakantie. Voorts vielen de service gerichtheid en vriendelijkheid van de medewerkers in positieve zin op.

Iets grotere parkeerplaats voor de bezoekende campers en caravans, zou handig zijn.

Pluspunten

snel handelen, prijs netjes.

Pluspunten

Snelle en correcte service en levering!

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst ,goede uitleg,voor onze caravan matras. klaar terwijl je wacht.

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel