Pluspunten

Zeer gastvrije ontvangst, deskundige begeleiding, klaar binnen de afgesproken tijd en netjes op zijn plek gelegd.

uitbreiding parkeerruimte.

Pluspunten

Drive in voor camper matrassen is sowieso een schitterend idee. Vlot afspraak gemaakt, grondige uitleg gekregen en uitvoerig getest, waarna men aan de slag ging en 2u later lagen de matrassen in de camper. Alles paste perfect! Om het helemaal af te maken kregen we ook nog een drankje mee voor onderweg! Voorbeeld van customer service!

Pluspunten

Zeer vriendelijk en kundig personeel en mooi arrangement met gratis overnachting op mooie camping " de Kiekenhoef"

Pluspunten

Fijne ontvangst en prima advies over de keuze van matras soort en samenstelling. Snelle afhandeling, na een uur reden we weg met een nieuw matras op maat in onze caravan.

Pluspunten

Wij zijn hier perfect en vakkundig geholpen. Zeer snel geholpen. Klaar terwijl je wacht met een lekker kopje koffie. En het belangrijkste super geslapen op het nieuwe matras.

Pluspunten

Correcte voorlichting Probeer service Snelle levering

Bij proefliggen beter op het originele matras dus niet zoals in de showroom op een gebruikt en al vele malen getest model (geeft verkeerde indicatie)

Pluspunten

Nieuwe matrassen in Camper. Goede voorlichting, mogelijkheid tot proberen verschillende type matrassen, waarna direct in productie van de matrassen. Twee uur later matrassen perfect passend gemaakt in de Camper. Een aanrader voor goede kwaliteit koudschuim, 8 j. garantie en service.

Pluspunten

Super service! Vriendelijk personeel, goede uitleg in de mogelijkheden en na ruim een uur was onze matras klaar. Bij het ophalen zag de medewerker dat we nog een uur moesten rijden en kregen we wat te drinken mee voor onderweg. Dat noemen wij klantgericht!

Pluspunten

Zeer goed en vriendelijk geholpen zeer tevreden over de aankoop

Zou dit niet weten prima service ga zo door

Pluspunten

-Vriendelijke medewerkers -Goed product -Concurrerende prijs -Kwaliteit

-Kan niets bedenken! :)

Pluspunten

-heel vriendelijke ontvangst -zeer vakkundig en betrouwbaar advies -veel keuzemogelijkheden -goede kwaliteit -topmatras was binnen 1 uur klaar Hartelijk bedankt!!!!

Pluspunten

- vriendelijk - niet opdringerig (vrijblijvend) - gastvij - de tijd nemend om van een goed advies te dienen - overzichtelijk en zicht op het atelier waar de bedden gemaakt worden. - caravanmatras laten maken en zelfs voor de paar meter dat het matras naar buiten moest, toch een zak erover ter bescherming

De standaardtekst wanneer je dit bedrijf belt mag wat vrolijker ingesproken worden. Wanner je een medewerker spreekt zijn deze uiterst vriendelijk, maar de standaard tekst nodigt niet uit hierop te blijven wachten. Deze tip is geventileerd en ik verwacht hier ook actie op. Deze kleine tip weegt zeker niet op tegen de uiterst positieve ervaring die wij met dit bedrijf hebben gehad!!!

Pluspunten

Zeer uitgebreide uitleg over de producten en alles is uit te proberen, zeer vakkundig gemaakte en afgewerkte matrassen.

Niet kunnen vinden

Pluspunten

Alles is naar wens verlopen,en snelle levering. De kwaliteit overtrof onze verwachtingen voor die prijs,

Zo houden,

Pluspunten

Vriendelijk tewoord gestaan.Goede, duidelijke uitleg. Wat ons bijzonder aansprak, dat de - tweepersoons - matras uit twee aparte "vullingen" werd gemaakt, zodat ieder op zijn "eigen aangepaste" deel ligt. Wij hebben zgnd. Frans bed in de camper. Heel fijn!!

Geen.

Pluspunten

Warm welkom, goed advies met uitstekende uitvoering.

Pluspunten

Matrassen uitproberen en gedegen uitleg over de verschillende opties.

Parkergelegenheid beter.

Pluspunten

Spontaan en terdege advies begeleiding bij keuze van juiste matras (voor onze camper), en daarnaast ook snel geproduceerd en geleverd

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

Snel dat we konden komen voor een topmatras voor caravan. De tijd nemen en goede uitleg wat onze wensen zijn. Proef liggen Snel gemaakt binnen het uur Gewoon een top bedrijf.

Geen ga zo'n door

Pluspunten

aangenaam onthaal/ goede technische informatie /correcte service

geen

Pluspunten

Zeer prettig geholpen

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel