Pluspunten

Goede communicatie, goed ontvangst, goede vraagstellingen om onze slaap situatie te kunnen bepalen om zodoende een matras op onze wensen aan te passen. Voor onze caravan hebben zij een Frans bed matras ingemeten en direct gemaakt. Hellemaal top!

Pluspunten

snel en goed en betaalbaar!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede uitleg over de verschillende matrassen rustig de tijd om te oordelen en proef te liggen direct met een op maat gemaakte matras naar huis goed voor mekaar, dus!

goede formule, om met de camper voor te kunnen rijden en direct een op maat gemaakte matras te kunnen aanschaffen. Helemaal Goed!

Pluspunten

Grote klantvriendelijkheid. Direct producten ervaren en goede uitleg waardoor je een keuze kunt maken. Op afspraak wordt product ter plekke in korte tijd gemaakt. Goede website en goed bereikbaar. Deskundig en aardig personeel, je kijkt in de fabriek waar product wordt gemaakt. De matras slaapt heerlijk.

Dit niveau vasthouden!

Pluspunten

Snelle, goede en vakkundige service. Ze doen echt wat ze beloven. Hierdoor hebben we onze vakantie kunnen vervolgen, we slapen nu super op onze matrassen, zonder rugpijn.

We zouden niet weten wat.

Pluspunten

Goed advies, snelle levering, vriendelijk personeel.

Pluspunten

Vriendelijk ontvangst deskundig advies op maat klantgericht klaar terwijl je wacht

Pluspunten

Zeer vriendelijk onthaal en goede uitleg over de mogelijkheden. Profesioneel advies.

Pluspunten

Vlugge levering, perfecte uitvoering.

Pluspunten

goede service en advies kwaliteit van het product Het matras voor onze boot heeft ESDH gemaakt op basis van onze oude matrassen en past perfect!

Pluspunten

Vriendelijk onthaal, snelle service op maat

Pluspunten

Professionalisme - onthaal - service (gratis thuis levering) - belofte gehouden

Bereikbaarheid niet gemakkelijk - prijs aan de hoge kant

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Goede voorlichting. Wordt met je meegedacht. Prima product (op maat gemaakte matras voor in slaaphefdak).

Pluspunten

Dit bedrijf (Seminautic) gevonden met Googelen, afspraak gemaakt om met de caravan langs te komen maar met in het achterhoofd de gedachte: "Zal wel weer zo'n bedrijfje zijn dat zicht groter voordat dan dat ze zijn". Maar nee, keurige ontvangst, zeer uitgebreide voorlichting, proefliggen op allerlei matrassen, zeer professioneel maak-atelier met de modernste productie-middelen. Onze Adria caravan had nogal harde matrassen af fabriek. Terplekke met proefliggen de juiste matrassen samengesteld, en direct laten maken. Dus, slapen zoals thuis. Absolute aanrader dit bedrijf, top!!!

Nee, ga zo door!!

Pluspunten

We zijn op een snelle ,prettige en deskundige wijze geholpen. Ook het bestelde topdek werd snel op perfekte manier gemaakt en geleverd.

Pluspunten

Zeer deskundige, plezierige en snelle service. Hoge kwaliteit producten.

De aanduiding voor het parkeren van caravan of camper mogen duidelijker zijn.

Pluspunten

Uitstekend,en persoonlijke benadering met een prima uitleg en snelle afhandeling. Top ga zo door.

Een tip een plattegrond met loop richting naar IKEA? De Hoeslakens prijs technisch wat concurrerend maken dan ben sneller geneigd deze er bij toenemen.

Pluspunten

Duidelijke website Snelle reactie Prompte levering Op de hoogte met track en trace Prachtige kwaliteit, een ieder aan te bevelen.

Pluspunten

* meedenken, goede adviezen * nemen de tijd voor de klant * snelle levering

geen

Pluspunten

Vriendelijke gastvrije ontvangst. Duidelijke adviezen zonder iets op te dringen. Mogelijkheid om het productieproces van de bestelde matras in de fabriek te volgen vanuit de showroom.

Op dit moment zou ik het niet weten. Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe matras in onze caravan.

Pluspunten

Snel reagerend op mail, snelle afspraak mogelijk, goede uitleg over de mogelijkheden, uittesten ter plaatse, goede inruil en garantievoorwaarden

prima zo

Pluspunten

matrashoes besteld, perfect afgewerkt en snel geleverd

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de goede service van het bedrijf

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel