Pluspunten

goede kwaliteit en correcte levering tip top in orde

Pluspunten

Heel natuurlijk in de omgang en een goede uit leeg over de matrassen Een snel afhandelen en mooi afgewerkte matras

Nee voor mijn niet blijf wie je bent werkt altijd. Bedankt voor de goed behandeling

Pluspunten

Zeer profesioneel , vriendelijk bedrijf wat ik absoluut zal aanbevelen als je op zoek bent naar een nieuw matras voor in de caravan.

Pluspunten

Omdat je op afspraak komt, besteden ze ruim tijd om je te laten proefliggen op diverse soorten matrassen. Ze denken met je mee en geven deskundige adviezen. Ook de situatie in onze camper werd bekeken. Daarna werd de matras in een uur gemaakt en rij je vervolgens naar een camping in de buurt om een nacht gratis te overnachten en te genieten van je nieuwe matras. Perfect.

Pluspunten

Vriendelijkheid en goede service!

Pluspunten

Het was geen probleem om een op maat bestelde matras bij hun te bestellen. Netjes afgeleverd met een certificaat.

Misschien was het handig geweest om aan te geven dat wij bij de matras, ook een zelfde maat molton en matrashoes konden bestellen. Gaan wij bij deze alsnog doen.

Pluspunten

Duidelijke informatie op hun site, inclusief gewichtsaanduiding van de te leveren matrassen. Uiterst vriendelijke/persoonlijke ontvangst. Nemen ruimschoots de tijd voor proef-liggen/voorlichting met uitstekende adviezen. Leveren kwaliteit volgens gemaakte afspraken.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Zeer goede bereikbaarheid en persoonlijke service. Prima advies gekregen over type matras en gelijk daarna op maat gemaakt voor de caravan. Oude matras kon bij bedrijf achter gelaten worden en de nieuwe matras werd gelijk in de caravan gelegd

Bij aankomst bij het bedrijf zou de bewegwijzering wat duidelijker aangegeven kunnen worden. En dan met name waar de caravans geparkeerd kunnen/mogen worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

persoonlijke aandacht, maatwerk

uiteindelijke prijsstelling niet echt onderscheidend met winkelprijzen, zou je wel verwachten; geen tussenpartij maar rechtstreeks 'van de matrassenfabriek'

Pluspunten

Goed advies, goede kwaliteit en een heel mooie manier van werken.

Pluspunten

Vlotte service

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel en weten waar ze advies over geven

Heb ik niet

Pluspunten

De ontvangst is hartelijk en we kregen goed en duidelijk uitleg. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Het belangrijkste is nadat we de keuze hadden gemaakt het matras terplekke werd gemaakt en het mee naar huis konden nemen.

Pluspunten

Zeer goede service. Nemen echt de tijd voor je. Een pluspunt is zeker dat de matras in ander half uur klaar is

Pluspunten

punctueel met afspreken en matras is werkelijk binnen een uur klaar en word in geval van een camper/caravan geplaatst. leuke extra service is dat voor mij een gratis overnachting op een nabij gelegen camping werd verzorgd.

Pluspunten

Snelle afhandeling aankoop met goede adviezen. Klaar terwijl u wacht. !e indruk was: Dit is een mooi en klantvriendelijk bedrijf

Entree bedrijf mag er wat beter uitzien.

Pluspunten

De matras wordt ter plekke opgebouwd en uitgeprobeerd. Je kan de materialen combineren tot de voor jou best passende hardheid en comfort bereikt wordt. De volgende dag al geproduceerd en thuis afgeleverd. Super service!

Pluspunten

Afspraak korte termijn. Actief meedenken met klant voor inplanning. vriendelijk, klantgericht, ervaring en verhaal klant wordt goed vertaalt naar een product, geduldig, snelle vervaardiging en prima kwaliteit

Pluspunten

Het bedrijf is gemakkelijk te bereiken. Ik vind het een pluspunt dat het atelier zichtbaar is. Het geeft vertrouwen over de productie.

Pluspunten

Zeer vriendelijke behandeling!!! Al het oude hoef je niet mee te nemen. Matras ligt heerlijk.

Eigenlijk geen

Pluspunten

Ik zocht een matras met speciale maten. Deze kon ik online zelf instellen tot op de centimeter nauwkeurig. De afwerking is zeer goed. Correcte levering en de oude matras werd meegenomen door de bezorger.

Pluspunten

Super fijne adviezen en hulp!! Van ons een dikke pluim!!

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel