Pluspunten

Het gemak en de service hebben wij als positief ervaren. Het matras was snel klaar en meteen op zijn plaats gelegd. Wij zijn daarna een maand op vakantie geweest en hebben heerlijk op het matras geslapen.

Meteen via internet inzichtelijk maken wat de kostprijs wordt via een tabel met maten en prijzen.

Pluspunten

* zeer goede advisering, Niet een "verkoopverhaal" maar goede informatie over de keuzemogelijkheden. De keuze lag volledig bij mij, geen moment het gevoel gehad dat ik in een bepaalde richting ben gestuurd. Klasse! * uitgebreid de tijd gekregen om allerlei verschillende materialen en combinaties te proberen. * enthousiasme van de medewerkers: ze zijn trots op hun bedrijf. * last but not least: kwaliteit van het matras en helemaal op maat gemaakt,

Entree is niet zo makkelijk te vinden, (klein deurtje in een grote loods) maar ik geloof dat hieraan wordt gewerkt.

Pluspunten

-Snelle afspraak kunnen maken -Uitstekend geholpen -Goede kwaliteit matras

-het vinden van de locatie en de entree van de locatie

Pluspunten

Snel en vakkundig geholpen

Pluspunten

Goede uitleg en service. Vergissing bij afspraak is samen met de klant opgelost. Heel netjes. Gratis en goede bezorging thuis. Geweldig.

Pluspunten

Zeer goede service en snelle levering

Pluspunten

Persoonlijk advies Pas betalen bij aflevering Vlotte en gratis levering vriendelijk en deskundig personeel

Pluspunten

Handige 1-uursservice, vriendelijke medewerkers. We zijn goed geadviseerd en zeer tevreden over het gekochte matras. Leuk extraatje: een gratis overnachting op een prima camping in de buurt.

Pluspunten

Hartelijke ontvangst. Alle tijd om ons te adviseren. Niet de duurste, maar de beste optie geadviseerd. Afspraken zijn nagekomen.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en profecioneel advies.

Pluspunten

1.) De tijd die men neemt om de klant op zijn gemak te stellen en welkom te laten voelen. 2.) Men neemt alle tijd de producten aan de klant te tonen en zeer ruime uitleg te geven wat wat is en waaruit de producten zijn samengesteld. 3.) Het geduld waarmee adviseur Michael Reijers de producten toont en advies/uitleg geeft en daarbij vrolijk rond snelt met allerlei matrassen die de klant graag wilt uitproberen.

Beetje warmere aankleding van de ruimte waar alles staat opgesteld is wel een aanrader. Vandaar helaas een halve ster minder.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

het matras was te hard en nadat hier al ruim een week op geslapen was is dit alsnog omgeruild. Dit legt een stuk beter en we vinden het fijn dat dit mogelijk was!

Er was wel beloofd dat dit matras net zo dik was en aangezien we voor de dikte extra hebben betaald en na ruiling ook bij moesten betalen ( omdat het een ander soort matras was, dat is logische ) maar dit matras is wel minimaal 5 cm dunner.

Pluspunten

ter zake kundig, klantvriendelijk, kan luisteren, geeft advies, is gewoon geweldig!

Geen. Blijf zo als je bent: bescheiden en goed!

Pluspunten

zeer klantvriendelijk, goede service. Matrassen ter plekke gemaakt, uur later klaar en konden zo mee naar huis!

Pluspunten

Snelle en uitstekende service.

Pluspunten

Flexibel met betrekking tot de afspraken. Vlotte en professionele verwerking. Mooie kwaliteit van het eindresultaat tegen een redelijke prijs.

Pluspunten

Komt afspraken na

Pluspunten

Nav aanschaf bootmatrassen: Snel, to the point, prijstechnisch interessant, ligcomfort.

Pluspunten

Prettige ontvangst, ruim de tijd genomen voor advies, dit was professioneel, matrassen uit kunnen proberen door op verschillende types te gaan liggen. Snelle productie. Goede garantie regeling. Ik weet alleen nog niet helemaal zeker ivm rugklachten of ik de goede keus gemaakt heb, dit wil ik nog even uitproberen....

Pluspunten

correcte levering met vriendelijke chaufeur die de matras hielp dragen tot in de slaapkamer van bungalouw dit duurde dus amper 1 min

perfecte leverering

Pluspunten

Top service. Vriendelijk personeel. Persoonlijke aandacht. Goeie koffie. Mooie zaak

Geen verbeterpunten. Heb het bedrijf al aanbevolen aan vrienden.

Pluspunten

Dat je mag uittesten welk matras het beste bij je past. En dat je meteen je aankoop mee naar huis kunt nemen

Betere reclameborden buiten hangen. Ze vallen niet goed op als je aan komt rijden.

Pluspunten

zeer goed service, klantvriendelijk en goede kwaliteit. goede kennisdrager van het product en

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel