Pluspunten

Van de vele matrasaanbieders op internet ben ik blij dat ik bij dit bedrijf het nieuwe matras voor mijn zoon heb besteld. De positieve punten voor mij waren: - Ik kreeg goede en bruikbare informatie voordat ik mijn matras bestelde; - Binnen 2 werkdagen werdt het matras geleverd; - Uiterst vriendelijke koerier (van hetzelfde bedrijf) welke nog belde - op de dag van levering- een 30 minuten later was. Het daarvoor bellen vind ik klantvriendelijk. - Daarbij gaf de koerier nog informatie over de fabricage en onderhoud van het matras. Voor ons dus een bedrijf waar wij vaker gaan bestellen...

Geen!

Pluspunten

Geweldig matras op maat voor een goede prijs. Past precies, thuis gratis afgeleverd.

Pluspunten

supersnelle service. Matras in een uur klaar op maat. Medewerker was erg beleefd.

bedrijf is niet gemakkelijk te vinden.

Pluspunten

- op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken - zeer snelle service - de omruilregeling van 2 maanden lijkt ruim

Pluspunten

Het bedrijf is zeer vriendelijk en bied klantgerichte service. Ik ben heel goed geholpen op zoek naar het perfecte matras. Ik had al eea uitgezocht en wist al een beetje wat ik wilde en na veel zoeken en goede recensies gelezen te hebben bij dit bedrijf uitgekomen. Ik heb gekozen voor een hoogwaardig schuimmatras (pantera). Omdat ik niet wist welke zachtheid/hardheid ik nodig had, ben ik ter plaatse geweest om de verschillen uit te testen. Hieruit bleek dat ik een soft matras nodig heb met een traagschuim afwerking. Het lag echt super lekker dus deze gelijk besteld. Toen deze werd geleverd lag het toch wat anders dan ik in de zaak ervaarde. Dit heeft wellicht te maken met het feit dat daar losse schuimplaten worden gebruikt en het uiteindelijke matras verlijmd is en daardoor stugger aanvoelt. Hier kon ik niet aan wennen, ik lag erop ipv erin voor mijn gevoel, en heb uiteindelijk het matras omgeruild voor hetzelfde matras met een extra traagschuimlaag dus 7 cm ipv 3,5 cm. En nu ligt het fantastisch. Ik ga met plezier naar bed want het ligt echt goddelijk en zelfs uitslapen lukt me weer. Hele fijne service en goede kwaliteit matrassen.

Wellicht een idee om de showroom te voorzien van volledig vervaardigde matrassen ipv losse schuimplaten. Dit geeft toch net een echter beeld en gevoel van hoe het matras in werkelijkheid ligt. Ik kan de keuze begrijpen om met losse platen te werken, maar ik heb ervaren dat dit niet hetzelfde voelt.

Pluspunten

Klachten worden serieus genomen Goede service

Pluspunten

Geweldige kwaliteit en uitmuntende pasvorm, voor heel weinig geld, goedkoper kan niet. Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en een zeer goede kwaliteit.

Pluspunten

Goede kwaliteit. Snelle levering van een op maat gemaakte matras. Bezorgers hebben matras naar boven gesjouwd. Goede service.

Geen.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website. Levering binnen de tijd en het geleverde product voldoet nog meer dan verwacht.

Pluspunten

zeer klantgericht, vriendelijk, snel, goede informatie en goede kwaliteit

Opletten of de sticker erop zit welke kan links moet en welke kant rechts.

Pluspunten

5 sterren

geen

Pluspunten

Alles is vlotjes verlopen

Pluspunten

snel bezorgd en prima uitleg over het product

Pluspunten

Vragen werden vlot beantwoord & binnen no-time had ik het bestelde product in huis. Het matras past perfect & voldoet volledig aan de gevraagde wensen.

Pluspunten

het door mij bestelde matras werd direct samen met mij op de plaats van bestemming gebracht. eigen bezorgservice is ook handig zodat je kunt afstemmen wanneer levering uitkomt

Pluspunten

Alles, prijs, service, kwaliteit, bezorging. Geen idee hoe de kwaliteit zal zijn op de langere termijn, maar garanties op papier ook dik in orde.

Bed voelt iets harder aan dan bij het samenstellen, waarschijnlijk doordat bij samenstellen alles bestaat uit los liggende lagen, geen molton en geen hoeslaken. Wellicht handig om dit aan de klant bij samenstellen te vermelden. Mij lijkt de hardheid desalniettemin na een paar dagen slapen toch goed te bevallen, dus heb er vooralsnog geen problemen mee.

Pluspunten

Zeer goede uitleg. Snel een afspraak .en een zeer goede service.

Zet een advertentie in het nkc blad. Als het niet t duur is mond reclame als altijd goedkoper.

Pluspunten

Correcte bevestiging van de bestelling en nauwkeurig opvolgen van de levering . Uitstekende kwaliteit van de matrashoes.

Pluspunten

Veel keus , goede info en snelle en keurige levering Matras werd bezorgt en naar boven gebracht zelfs

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel