Pluspunten

Houden zich aan de afspraken en zijn zeer klantvriendelijk. We wonen moeilijk op een woonboot en afleveren was lastig ivm werken en vakantie, maar er werd goed meegedacht in oplossingen.

weet ik niet

Pluspunten

Goede kwaliteit en levering vlgs. afspraak. Hierbij niet heel snel ( geen volgende werkdag o.i.d. ), maar dat weet je al bij bestellen.

Prijzen zijn aan de hoge kant en waarom iedere centimeter anders is, lijkt onbegrijpelijk. Prijs wordt toch grotendeels door arbeid en winstmarge bepaald en zo wordt de prijslijst wel heel divers.

Pluspunten

Reactietijd op mail Snelheid van handelen Uitleg Service Kwaliteit Prijs Vriendelijkheid Koffie

Ontvangstruimte ( wordt al aan gewerkt heb ik begrepen)

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

Zeer stipte levering en correcte afmetingen. Zeer tevreden over onze bestelling

Pluspunten

Snelle reactie ivm adresgegevens. Persoonlijk contact en vervolgens zeer snelle bezorging. Kan de hoes nog niet passen want deze is voor de topper in de caravan. Ziet er heel goed uit.

Pluspunten

Alles klopt

Pluspunten

Snelle, nette levering. Correcte consumenteninformatie

Pluspunten

Goede communicatie: Snel en compleet antwoord wat duidelijk gericht was op mijn vraag. Dubbele check of de datum en tijd voor aflevering wel uitkwam.

Pluspunten

Kwaliteit, op maat gemaakt en snelle levering.

Pluspunten

Goed advies per telefoon. Ik heb een heerlijk matras gekocht en dat per telefoon. Ik had er mijn twijfels over maar het matras geeft precies steun daar waar het moet en ligt heerlijk. Daarbij kwamen er ook nog 2 zeer aardige mannen mijn matras leveren en ook gelijk mijn ombouw die ergens gekocht was en hebben zij gelijk alles voor me inelkaar gezet. Prima service van dit bedrijf!

Die heb ik niet

Pluspunten

Een matrasbeschermer op maat gemaakt totaal naar eigen wensen...en ook nog voor een betere prijs en veel betere kwaliteit dan andere kant en klaar soorten. Ook was mijn bestelling snel geleverd. Ik ben zeer tevreden en slaap weer heerlijk....wat wil je nog meer. Ik kom zeker terug voor matrassen en tijken.

Pluspunten

Snelle en correcte service Levering is gebeurd tussen de tijdslimiet die voorop gesteld werd. Vriendelijke bode die de levering uitvoerde.

Pluspunten

Snelle levering. Pasvorm van de matrashoezen perfect.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Handvat(ten) aan verpakking maken. Nu wordt het plastic opengescheurd en als handvat gebruikt.

Pluspunten

Prima product geleverd

Voor nu, geen

Pluspunten

Snel, juist, stipt, klantvriendelijk !

Pluspunten

Vlotte levering ... goed produkt prijs/kwaliteit

Pluspunten

product was binnen de toegezegde termijn bezorgd ondanks de drukte van de feestdagen en nadien ben ik ook goed geholpen daar ik de factuur per ongeluk had verwijdert binnen een dag had ik een nieuwe.dat is klasse

Pluspunten

Goed advies. Vlotte levering,tot in de slaapkamer. Iedereen zeer vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

Vriendelijk en klant georiënteerd. Denken mee en komen snel met een op maat gesneden oplossing.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het product is van prima kwaliteit

geef meer info bij een late levering. Het product kwam pas na anderhalve week. Ik had bij de bestelling wel mails ontvangen. Ik begon me zorgen te maken of ik opgelicht was, want ze zouden binnen 7 werkdagen leveren. Pas op de achtste werkdag was het pakje er ineens, zonder mail over een track en trace code overigens. Als een bestelling lastig te leveren is, stuur aub dan na een week een mailtje dat jullie ermee bezig zijn, maar dat het nog even kan duren.

Pluspunten

Wij zijn erg fijn geholpen en na 2 uur met een prachtig matras in de caravan naar huis gereden. Wat een prima service

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel