Pluspunten

Snelle en persoonlijke service. Heldere uitleg over mogelijkheden. Snelle levering

Levering kwam niet op verwachte dag en dat kan gebeuren echter was ik daar niet over geïnformeerd. Ik kwam er op de dag van levering achter toen ik zelf belde.

Pluspunten

ESDH Slaapadviezen beschikt over de kennis en middelen om het perfecte plekje voor uw nachtrust te creëren. Ze zijn ontzettend klantgericht, hun producten en service zijn helemaal top. Tot slot nog het vermelden waard: De prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed te noemen.

Bij het vinden van topkwaliteit op het gebied van matrassen, bedbodems en bedden middels het internet wordt ESDH Slaapadviezen door concurrenten in de schaduw gezet. Dit is onterecht, maar het gebeurt wel. Een beetje Search Engine Optimization (SEO) van de website zou geen kwaad kunnen.

Pluspunten

We hebben een matras op maat besteld in het weekend. De eerst volgende dag werden wij gebeld met de vraag of er kinderen of volwassenen op kwamen te slapen zodat de juiste stevigheid van het matras kon worden bepaald. Tijdens dit prettige gesprek bleek ook dat zij matrasbeschermers / onderleggers op maat konden maken; deze hebben wij meteen erbij besteld. De levering van beide artikelen vond nog dezelfde week plaats: een keurige bezorger die het matras uitpakte, op bed legde en alle afval weer meenam ! Zowel het matras als de onderlegger zijn mooi op maat en van zeer goede kwaliteit. Kortom: ESDH is een super goed bedrijf !

Pluspunten

Duidelijke en rustige uitleg Snelle levering Goede gelegenheid tot uit proberen

Pluspunten

Op website correctie informatie en handleiding hoe de juiste maten door te geven voor aankoop. Snelle afhandeling tot en met ontvangst aankoop.

Pluspunten

Snelle levering. Ziet er netjes uit Kunnen de hoes 13-12-2016 passen in de camper. Met vr. Gr. W.Pruis

Pluspunten

Snel, goede prijs en fijne matrassen!

Geen, we gaan weer bestellen

Pluspunten

Goed advies gekregen over kindermatrassen. Bestelling snel ontvangen. Matrassen zijn heel mooi en voelen goed aan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service Matras hoezen hebben Perfecte pasvorm

Levertijd Ietsjes aan de lange kant

Pluspunten

altijd bereidt om te helpen ondanks dat wij geen afspraak hadden in de fabriek(showroom) Snelle levering en komen hun afspraken na.

Pluspunten

Klantvriendelijk goede voorlichting en ze proberen niet het duurste product aan je te verkopen Ook is het fijn dat je er op kunt wachten het wordt ter plekke op maat gemaakt. Ook de prijs is goed al met al zijn wij zeer tevreden..

Pluspunten

Prima matrashoes binnen gekregen! Nette uitleg over de telefoon. Zoals besteld ook binnen 1 werkdag geleverd.

Pluspunten

goede en zeer vriendelijke service.

Pluspunten

Snelle levering, superproduct!!

Pluspunten

Kevin heeft ons zeer goed begeleid naar het juiste matras. 2 uur later kregen we telefoon dat de 2 matrassen klaar waren. Past perfect. Slaapt heerlijk geen pijn in de onderrug. Bedankt voor de goede zorgen. Fam. Van Calsteren

ik zou niet weten wat.

Pluspunten

Zeer vriendelijke bediening van het personeel. Zeer goede informatie over het product. Eker een 9 op 10

Pluspunten

Super snel, vriendelijk, vakbekwaam, niet duur.

Ze zijn al bezig met een nieuw pand en dat is wel nodig. De ontvangstruimte is heel klein.

Pluspunten

Zoals afgesproken was ik gisteren om 11 u aan jullie bedrijf. Ik kan niet anders dan lovende taal spreken over de aanpak. Dat ik met de mal tot ginder moest komen, kon bijna niet anders gezien de afmetingen en de vorm. De jongeman die me ontving – Pieter denk ik hoewel ik niet zeker ben- was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hij bood spontaan aan om er direct aan te beginnen, mijn vrouw was opgezet omdat we ondertussen samen even de Ikea konden onveilig maken. Nog geen 1.5 u later belde hij dat de matrashoes klaar was. De afwerking is uitmuntend en jullie service is formidabel. Jullie zien me zeker terug en ik zal jullie aanbevelen waar ik maar kan. Een uitermate tevreden klant ! Koen Van Avermaet

Ik hoop van harte dat jullie deze koers blijven varen.

Pluspunten

Verkoper had tijd voor ons probleem.Duidelijke uitleg .Daarna de verschillende matrassen uit geprobeerd . Keuze gemaakt,2 uur gewacht en gelijk meegenomen. Nu slapen we weer uitstekend

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle service

Pluspunten

goede voorlichting. fijn matras!

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel