Laden reviews...
165 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg over de mogelijkheden. De matrassen worden vaak omschreven als comfortabel en passend voor campers. Hoewel prijs soms genoemd wordt, blijft de algemene tevredenheid hoog. De ervaring wordt gezien als betrouwbaar en klantgericht.
Pluspunten
Zoals afgesproken was ik gisteren om 11 u aan jullie bedrijf. Ik kan niet anders dan lovende taal spreken over de aanpak. Dat ik met de mal tot ginder moest komen, kon bijna niet anders gezien de afmetingen en de vorm. De jongeman die me ontving – Pieter denk ik hoewel ik niet zeker ben- was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hij bood spontaan aan om er direct aan te beginnen, mijn vrouw was opgezet omdat we ondertussen samen even de Ikea konden onveilig maken. Nog geen 1.5 u later belde hij dat de matrashoes klaar was. De afwerking is uitmuntend en jullie service is formidabel. Jullie zien me zeker terug en ik zal jullie aanbevelen waar ik maar kan. Een uitermate tevreden klant ! Koen Van Avermaet
VerbeterpuntenIk hoop van harte dat jullie deze koers blijven varen.
21 November 2016
Koen Van Avermaet
Antwerpen
Pluspunten
Verkoper had tijd voor ons probleem.Duidelijke uitleg .Daarna de verschillende matrassen uit geprobeerd . Keuze gemaakt,2 uur gewacht en gelijk meegenomen. Nu slapen we weer uitstekend
20 November 2016
Jan
Arcen
Pluspunten
Klantvriendelijk, snelle service
20 November 2016
Vanessa
Lovendegem
Pluspunten
goede voorlichting. fijn matras!
mike
eindhoven
Pluspunten
Snelle service en blij verrast met de kwaliteit en perfecte afmeting van de matrashoes.
VerbeterpuntenGeen!
Ginny
Naarden
Pluspunten
Goede informatie en advies bij aanschaf matras. Extra advies bij de omruil mogelijkheid, snelle levering. Kortom goede ervaringen met dit bedrijf.
VerbeterpuntenAlles prima.
Chris
Deventer
Pluspunten
Zo hoort elke webshop te leveren. Makkelijk bestellen en betalen, accuraat in telefonisch contact en dik op tijd geleverd. Een tien met een griffel.
12 November 2016
anoniem
Pluspunten
Goede kwaliteit, snel geleverd
11 November 2016
anoniem
Pluspunten
Heel hartelijke ontvangst in het bedrijf. Uitgebreid, persoonlijk advies zonder opdringerig te zijn. Prima service, eerlijke prijs.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Doe zo verder!
Franckx
Haacht België
Pluspunten
Je werd doelgericht geholpen, je kreeg waar je naar zocht en daar werd naar geluisterd. Ontvangst met koffie was erg klantvriendelijk. Snelle service, zowel voor afspraak maken als het maken van het matras. Deze was binnen een uur klaar. Na levering certificaat ontvangen van de gebruikte grondstoffen en 5 jaar fabrieksgarantie.
VerbeterpuntenVerkoper Kevin kwam behoorlijk zenuwachtig over waardoor we beetje achterdochtig werden of het allemaal wel betrouwbaar was.
Martijn
Gemert
Bedankt voor de feedback. Fijn om te horen dat alles naar wens was en u geslaagd bent met een passend matras. We zullen aan Kevin doorgeven dat hij niks hoeft te vrezen voor klanten uit Gemert :) Veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Mooi afgewerkt produkt, prima service en levering zoals telefonisch was afgesproken. Een aanrader.
VerbeterpuntenIk vind er geen.
Lutgard
Laakdal
Pluspunten
Goede en snelle service
Wim
Koedijk
Pluspunten
Snelle levering. Uitstekend produkt
VerbeterpuntenGeen
9 November 2016
Koen
Belgie
Pluspunten
goed advies snel klaar
6 November 2016
piet
boekel
Verbeterpuntengeen
6 November 2016
degeling
genk 3600
Pluspunten
Snel antwoord op de mails. Duidelijke uitleg, perfect matras en een snelle levering. Echte aanrader.
Nathalie
Utrecht
Nathalie
Utrecht
Pluspunten
Maatwerk, erg netjes en snel geleverd
JaKe
Tilburg
Pluspunten
snelle afhandeling
Verbeterpuntenverpakking was beneden maat. waarom moet voor de pakketdienst zichtbaar zijn dat ik incontinentie hoezen bestel?
1 November 2016
miep
den bosch
Goedemiddag mevrouw,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te vernemen dat de verpakking van uw bestelling niet naar tevredenheid is. Voor zover wij weten is door de verpakking heen niet te zien dat het om een waterdichte matrashoes gaat. Wellicht dat er in het bezorgproces iets verkeerd is gegaan. Kunt u aangeven hoe wij dit kunnen verbeteren? U kunt ons bellen 040 291 23 22 of mailen [email protected]. Ik hoor graag van u.
Met vriendelijke groet, Tonny
Pluspunten
Klantvriendelijk en servicegericht vanaf het eerste contact. Personeel neemt de tijd en luistert geduldig naar de wensen van de klant. Uitermate vakkundig om het gewenste eindproduct te verwezenlijken wat klaar is na 1 uur. Super!!!
Jeffrey
Heusden
Pluspunten
perfecte service
erwin
wetteren
Fred
Tiel
Pluspunten
Snelle levering (spoed) en de nieuwe matrashoes ligt echt heerlijk! Heb alle extra opties genomen die er mogelijk waren en het is het geld dubbel en dwars waard! Mijn matras ligt nog lekkerder dan voorheen.
28 October 2016
Tamara