3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De service en persoonlijk aandacht is een grote plus, van het advies tot de bezorging. Ze kwamen het matras bezorgen en legden het letterlijk in mijn bed, klaar om op te maken. Plus de kwaliteit van het matras is geweldig, echt een goede aankoop ben er heel blij mee.

De showroom zou wat groter mogen, en misschien wat gezelliger aangekleed.

Pluspunten

Direct contact en een goed advies. Zij denken mee met de klant en kunnen maatwerk leveren en dat vindt je niet overal meer. Ze hebben zelfs een klaar terwijl u wacht service.

Pluspunten

Denken fijn mee met onze wensen Vriendelijk personeel

Pluspunten

Super snelle levering, op maat gemaakt!

Pluspunten

Ze hebben verstand van de producten die ze verkopen en kunnen je goed adviseren welk product het beste bij je 'probleem' past

Grotere showroom

Pluspunten

Correcte, nette en vakkundige medewerkers. Op maat gemaakt en supersnel geleverd. Wij zullen het bedrijf zeker aanraden bij anderen.

Pluspunten

Enorm vriendelijk vakkundig personeel. Super dat je matras direct gemaakt wordt. Na een half jaar werd ik teruggebeld om te vragen hoe het matras beviel. Ongelofelijk.

niet

Pluspunten

Ze maken je matras precies zoals jij het wilt hebben, ambachtelijk gemaakt dus bijna alles is mogelijk!

Nvt

Pluspunten

Vriendelijk ontvangen in de inmeetstudio en professioneel geholpen. Goede kwaliteit, precies op maat en een snelle service!

Toegankelijkheid van de showroom.

Pluspunten

Een persoonlijke ontvangst. Samen gezocht naar een passende oplossing voor ons probleem. Omdat wachten op het matras op dat moment niet gerealiseerd kon worden, werd het matras keurig netjes thuis afgeleverd op de afgesproken tijd. Ook hier weer heel correcte afhandeling.

De ontvangstruimte en showroom waren sober en weinig uitnodigend.

Pluspunten

Goede afspraken. Snelle levering. Super slaapgenot echt een verschil met traditionele matrassen. Goede prijs/kwaliteit

Pluspunten

Comfortabel slapen was al jaren een wens van mij maar na een foute (dure) aankoop in het verleden wilde ik deze keer zekerheid. Na een persoonlijk advies hebben zij voor mij het juist matras samengesteld met tevredenheidsgarantie. Dat was voor mij doorslaggevend om tot de aanschaf van een matras over te gaan. De eerlijke behandeling van dit bedrijf durf ik iedereen aan te raden. Ik stap eindelijk met plezier in bed en sta uitgerust. Dat is voor mij het belangrijkste.

Goed is goed!

Pluspunten

Goeie service

Is perfect

Pluspunten

Het bedrijf geeft duidelijk aan dat de behoeftes en wensen van de klant op nummer 1 staat!

Pluspunten

Klantvriendelijkheid, professionaliteit en prijs/kwaliteit

Pluspunten

Zeer tevreden over dit bedrijf . Ze zijn zeer professioneel. En nemen de tijd voor je. Ze leveren hele goede kwaliteit . Sinds mijn aankopen bij hun heb ik heerlijk geslapen op een top matras . Ik raad iedereen hun aan zodat iedereen kan genieten van hun slaap zo als ik nu .

Pluspunten

Uitstekende service, deskundig personeel, snelle levering, zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

Ze zijn heel klantvriendelijk. En altijd op tijd

Waterbedden

Pluspunten

Vriendelijke bediening en zeer snelle levering. Het matras voor de caravan was in een uur klaar en past precies. We zijn zeer te vreden

Pluspunten

Wegens mijn rugklachten is een goed matras van heel groot belang voor mij. Het vinden van een matras waar ik goed op slaap was daarom een behoorlijke uitdaging. Ik werd hierin door de verkoper super begeleid, ze namen de tijd en hebben mijn matras helemaal gemaakt zoals ik hem wilde en ik slaap er heerlijk op. Top dus, een dikke aanrader!

Pluspunten

een vlotte afhandeling van het bestelde produkt, een vriendelijk en hulpvaardig onthaal. prijs kwaliteit zijn goed

doe zo verder

Pluspunten

Klantvriendelijkheid, snelle service en goede voorlichting .

Gewoon zo doorgaan!!

Pluspunten

het is een goed lopend bedrijf, het personeel is heel vriendelijk, de matrassen zien er waanzinnig goed uit, de materialen die worden gebruikt bij het produceren van de matrassen zijn van topkwaliteit, de matrassen worden precies op de wensen, behoeften van de klant gemaakt, het bedrijf maakt de matrassen op maat.

Daar moet ik nog achterkomen

Pluspunten

Super persoonlijk , aandacht op maat , zeer tevrede

Ekkersrijt 7423

5692 HL Son en breugel