Gewoon goed

Communicatie was goed. Snel antwoord via de mail.

Uitstekende service

Duidelijke afspraken die nagekomen worden. Zeer tevreden over de 6m3 container

Goede service en correct geplaatste container

Goed bedrijf met meedenkende chauffeurs

Netjes geleverd en snel weer opgehaald, top!

Zeer goed alles volgens afspraak

Toppie

Super snelle nette levering en zeer vriendelijk

We kochten recent onze eerste woning en wilde het een en ander slopen. We wilde voor het afval een container huren. Precies wanneer we de sleutel voor het eerst in het slot draaide kwamen ze van M&M al aanrijden. Een geweldig moment want we konden meteen beginnen. Afhandeling van de chauffeur was duidelijk. Daarnaast was ze enorm behulpzaam en vriendelijk. Instructies ook duidelijk. En toen de container 4 dagen later kon worden opgehaald, was een belletje genoeg. (Er werd zelfs meteen gevraagd of we genoeg hadden gehad aan de container, anders stond er meteen weer een nieuwe). Top service! Zou het zeker aan iedereen aanraden. Prijs technisch vind ik ze ook helemaal in orde.

Uitstekend.

Met M&M kan je heel goed afspraken maken en dat ook nog tegen een zeer goede prijs. Uitstekende keus en zeker een aanrader.

Fijn bedrijf

Goed en vriendelijk geholpen

Beste prijs, uitstekende service

…. En snel geregeld. Container stond de volgende dag al vroeg voor de deur!

Goed geregeld en afspraak nagekomen

Zoals afgesproken geleverd en afgehaald , chauffeur vriendelijk en behulpzaam

perfect

zeer tevreden

Alweer een goede ervaring met M&M

Dit is de derde keer dat we hun containerservice gebruiken en we zijn alweer zeer tevreden. De container werd op tijd geplaatst en snel opgehaald nadat hij vol was.

Gewoon goed

Afspraak is afspraak, en dat zit helemaal goed!

Snel handelen . Nemen telefoon snel op . Erg prettig

Zie bovenstaande !

Super service!

Eenvoudig bestellen, snel geleverd en bij vragen altijd iemand bereikbaar. Helemaal top!

Top bedrijf

Van bezorging container tot afhaling prima!!

Super fijn alles

Afspraak betrouwbaar

Snelle levering en goede communicatie. Ik werd keurig netjes en snel geholpen.

Goede communicatie en snelle service

Alles conform afspraak en vriendelijke klantenservice en chauffeurs

Goed bereikbaar, goede communicatie en leveren wat ze beloven.

Goed geregeld, zowel bestellen via internet, als telefonisch contact en het halen en brengen van de containers.

Snel en betrouwbaar

Handig en snel geregeld

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Overleg met chauffeurs mogelijk om de containers op de juiste/handigste plaats te zetten.

Niet slecht, kan beter

Bij vervangen container werd vervangende container tegen afspraak in op grasveld geplaatst

Christiaan Huygensstraat 22

6603BC Wijchen