Netjes, snelle service, vriendelijk.

Snel geregeld en geleverd

Prima service.

Prima service. Komen hun afspraken na en werken nauwkeurig. Communicatie, zowel telefonisch als fysiek is helema top!

Snel en optijd geleverd

Volgens afspraak goed en optijd geleverd en opgehaald.

Top bedrijf.

Goede afspraken te maken, goed bereikbaar en fijne service.

Snel geleverd en opgehaald

Snel geleverd en op gehaald

De volgende keer bestel ik weer een afval bak bij jullie

Prima bedrijf , houd aan afspraken. Snelle service aardige chauffeurs.

Snel en eenvoudig bigbag geregeld

Snel en eenvoudig bigbag kunnen regelen en deze werd ook snel opgehaald nadat ik dit aangevraagd had

Zeer goede service

Alles makkelijk en op tijd geregeld.

Supergoede service qua brengen en halen en vriendelijk personeel

De container werd mooi op tijd afgeleverd en toen hij vol zat na aanmelding via internet binnen 2 werkdagen weer netjes opgehaald

Alles volgens afspraak + goed bereikbaar

Gewoon prima

Op tijd snel makkelijk.

Fijn bedrijf met meedenkende mensen

Na aanvraag via de website werd ik snel teruggebeld om een afspraak te maken. De container kwam keurig op de afgesproken tijd. Ook het ophalen was via de website makkelijk geregeld.

Mooi op tijd en goede service

Goede service en afspraken

Makkelijk te boeken, stipt in de uitvoering

Geleverd op afgesproken tijdstip, duidelijke website, prima telefonisch contact.

Snel geregeld

Na het plaasten van de order kreeg ik direct persoonlijk contact om een aflever moment af te spreken. Het ophalen van de container was ook eenvoudig via de website te doen.

Super service

Fijn bedrijf, goed afspraken mee te maken

Zonder problemen en met goede service container gehuurd

Ik had een vijver vol met bouwafval in de achtertuin, en als ik al die troep naar mileustraat had moeten brengen had me dat veel tijd en geld gekost. Toen heb ik besloten om een container bij M&M te huren: hij werd op tijd op donderdagochtend afgeleverd, en na een weekend klussen op maandagochtend aangegeven dat hij opgehaald kon worden. Op maandagmiddag was hij alweer weg. Aanrader dus.

Top snel geregeld, snel geleverd.

Een betere is er niet

Snelle levering vriendelijke mensen en ook snel weer opgehaald , ook een zeer goede prijs, voor mij geen andere als M&M

Perfect geregeld

Van bestellen tot en met ophalen perfect geregeld

Scherp geprijst

Voldoende in gelicht vriendelijke chauffeur zeer tevreden

Lekker vlot voor een goede prijs

Nieuwe inwoner van de regio. Zoeken op Google en gekozen voor M&M. Na het verturen van de info op de site ben ik keurig teruggebeld en werd de gesloten container met een grote klep aan beide zijde netjes neergezet op de gevraagde plaats. Een tevreden klant !!!

Christiaan Huygensstraat 22

6603BC Wijchen