Snelle levering goede afspraken

Geleverd op afgesproken datum en tijd , alleen jammer dat er geen grotere containers zijn voor grond.

Snel en volgens afspraak

Gewoon goede service

Telefoontje gehad vriendelijk persoon alles was snel en goed geregeld

Perfecte service

Eerst verkeerde datum doorgegeven, na telefonisch contact kunnen omzetten. Een grotere container gekregen en bleek achteraf ook echt nodig.

Het was super geregeld , alles

Snelle service en duidelijke communicatie!

Container nodig? M&M bellen, snel geregeld!

Eenvoudig en snel

Eenvoudig bestellen en betalen. Snel geleverd en weer opgehaald

Alles op tijd geregeld

Container kwam op tijd, en werd binnen de genoemde tijd weer opgehaald. 1 ster minder om een reden die ik liever privé vertel

Service met een hoofdletter

Uitstekende service, geven goed advies en denken met jou mee

Positief

Correct geregeld en stipt op tijd de container gebracht, handig opgesteld en en na gereedkomen werk direct opgehaald.

Komen hun afspraken na

Optijd geplaatst en opgehaald

Op tijd leveren, nette medewerkers

Snel geleverd en opgehaald

Snelle levering vriendelijke chauffeur en snel weer opgehaald na melding dat ik klaar was

Topservice!

Supersnelle levering, snel weer opgehaald

Perfecte prijs kwaliteit

Een nette prijs en contact voor het leveren plaatsen van container is goed

Snel en gemakkelijk een container voor de deur

Om het nodige groen/snoei afval uit mijn tuin te kunnen verwijderen, had ik een container nodig. Via M&M snel geregeld en ook snel voor de deur. Na het opruimen van de tuin was het ook zeer eenvoudig om het ophaal moment te regelen. M&M is kortom een aanrader als je een container nodig hebt. Snel inzicht in de kosten en het regelen gaat reuze eenvoudig via de website.

Snelle service!

Snelle service. Goed contact over plaatsing en ophalen container.

Van begin tot eind een topbedrijf met vriendelijk personeel

Ik zit al 20 jaar bij dit topbedrijf, vriendelijk, behulpzaam en meedenken is hun zeker toevertrouwd. Of je nu een jaarcontract hebt of éénmalig een container huurt. Fijn en vertrouwd vanaf de telefoon, tot aan de eerlijke factuur. Ga zo door M & M

Planning klopte niet, maar uiteindelijk goed opgelost

Fijne medewerkers !!

Vakkundige , vriendelijke medewerkers

Zeer goede service

Al meerdere keren een container voor grofvuil gehuurd. Komen de volgende dag na de bestelling al brengen en halen op wanneer je wil. Altijd netjes in communicatie. Topbedrijf.

Goed,flexibel

M&M containerservice

Zeer tevreden goed geleverd en op tijd weer opgehaald zeer goed contact gehad met hun Nu nog wat goedkoper worden dan helemaal perfect Mvgr Dimitri kladis

Christiaan Huygensstraat 22

6603BC Wijchen