Uitstekende service!

Uitstekende service en komt afspraken na!

Geen moeilijk gedoe.

Klantvriendelijk Snel Prima prijs.

Vriendelijk en snel

Vriendelijk en snel

Snelle levering, top service!

Container na 17u online besteld werd 5 min. daarna gebeld met de details. Volgende ochtend container geleverd en direct kunnen betalen. Voor het ophalen was wederom een online melding voldoende. Chauffeur zet de container waar je wil en waar het uiteraard mogelijk is. Zeer tevreden met deze service!

Goed geholpen al het personeel vriendelijk en de prijs is echt goed voor wat je krijgt

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf

Service

Alle afspraken komen ze na. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Supersnelle service

Slechts een simpele e-mail is voldoende om een container snel te bestellen en snel geleverd te krijgen

Positief

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk..

Snel en goedkoop.

Supersnel geregeld, aardige mensen. Nooit iets gehad dat je denkt van dat kan beter!

Alles heel snel en makkelijk geregeld

Via de site aanvraag gedaan voor dezelfde dag , netjes bevestigd via de telefoon. Dezelfde dag geleverd. Het ophalen ook via de site en binnen 2 dagen opgehaald.

Snel en zoals afgesproken

Altijd als wij een beetje meer afval kwijt moeten, is m&m een betrouwbare en betaalbare partner. Wij zullen zeker weer eens bij hen bestellen.

Wij hebben tijdens de verbouwing meerdere keren gebruikt gemaakt van M&M en zijn super tevreden. Goede service, snelle levering en vriendelijke communicatie.

Snel en vakkundig

Bestellen, bezorgen en ophalen binnen 24 uur!

positief

positief

Geweldige service en erg vriendelijk

Top firma met swrvice die klinkt als een klok.

Goede service en vriendelijke mensen

vriendelijk, snel en goeie service

Goed geregeld

Zeer goede en snelle service voor een nette prijs. Na vlot telefonisch contact kan de container vaak de volgende dag al gehaald/ gebracht worden. Ook de tijd dat de container mag staan is ruim. Ben zeker tevreden over de service

zeer goed

Direct reactie en snelle afhandeling

Ook de 3e container zoals gevraagd op tijd geleverd en opgehaald. Chauffeurs denken mee hoe en waar ze de container voor je neerzetten.

Plaatsen en ophalen beiden keurig en op tijd

Nette kundige chauffeurs, prettige communicatie

Container snel geleverd,alles prima verlopen.

Prima !

Goede service!

Reageren snel, container is snel geleverd, maar na een afspraak te maken ook weer snel opgehaald. Erg tevreden!

Goed bedrijf sneller levering

Bellen zelfde dag al geleverd Ophalen ook snel en gemakkelijk via de mail na sluitingstijd. Volgende keer weer m en m

Christiaan Huygensstraat 22

6603BC Wijchen