Goed bedrijf

Goede service en makkelijk via internet te regelen.

Snelle levering en goede communicatie en afstemming over de levering.

Helemaal prima

Klein foutje bij aflevering, meteen super opgelost. Ik bestel de volgende container weer bij jullie.

Top geregeld!

Zeer vriendelijk en doen wat beloofd wordt.

Goede service - vriendelijk personeel

Al vaker een container besteld en altijd zonder problemen. Klantenservice helpt ook vriendelijk bij vragen, levering altijd op tijd en waar nodig zijn ze bij M&M Containerservice altijd bereid om mee te denken en een stapje extra te doen. Makkelijk en snel een container te regelen!

Goed en betrouwbaar bedrijf wat afspraak goed nakomt

goed betrouwbaar bedrijf wat zich ook aan de afspraak houd

Klantvriendelijk en zo simple geregeld.

Super vriendelijk geholpen.

Prettig en snel

Goede service, duidelijke afspraken en prijzen. Geleverd volgens planning.

Goede seevice

Komen afspraken na

Duidelijk in prijs en afspraken die ze echt nakomen, Perfect

Een bedrijf die begrijpt hoe het hoort!

Snel en betrouwbaar

Op advies van een vriend ben ik bij M&M terecht gekomen. Was heel eenvoudig inplannen en communiceren! Na paar weken heb ik gebeld om ophaal te regen. Die ging ook heel makkelijk en vriendelijk.

Duidelijke haal en breng afspraken, op tijd geleverd ondanks kort van tevoren besteld

Super geregeld

Fijne en aardige bezorger

snel en makkelijk

alles goed geregeld en je kan makkelijk afspraken maken en komen ze na.

Uitstekende prijs en super goede service

Super goede en vriendelijke service. Scherpe prijs. Dit bedrijf is zeker aan te raden.

Top!!

Meerdere malen gebruik gemaakt van hun dienst. Tot nu toe altijd netjes optijd geleverd en opgehaald.

Gemak van bestelling en goede communicatie

Heel goed!

Makkelijk online reserveren en vriendelijke personeel

Zoals afgesproken

Heel goede service

Alles is heel vlot verlopen

Super service

We kwamen er op de dag zelf achter dat één container te weinig was. Even bellen en binnen een halfuur stond er een extra container op de stoep.

M&M Containerservice denkt echt met je mee! Prima bedrijf.

Opnieuw een prima ervaring met M en M Containerservice Ik schreef het eerder al: Personeel denkt mee, werkt mee, is bijzonder servicegericht. Volgende keer weer! Gerekend was op twee ritten: 1x puin, 1x zand. Er kwam een grotere container dan besteld. Na overleg met chauffeur en telefoontje naar kantoor mocht alles in een keer mee. Tegen een slechts geringe meerprijs. Hun slogan Wij denken met u mee voor de beste oplossing maken ze meer dan waar.

Snel duidelijk en afspraak na komen

Fijne chauffeur je betaald wat het kost Zet de bak netjes neer. Bellen om op te halen ze doen wat ze beloven. Top bedrijf Binnenkort grote verbouwing dus ga weer bakken bestellen. Grz Beer

Super bedrijf nergens anders beter

Alles in de puntjes geregeld bij m&m ga zo door tot snel weer

Reageert snel en vriendelijk, altijd goed in communicatie en meedenkend.

Gewoon een goed bedrijf, heel blij geweest met hoe ze kunnen schakelen als we ze nodig hebben.

Christiaan Huygensstraat 22

6603BC Wijchen