Zeer goed gewoon

Een bestelling is makkelijk geplaatst. De voorwaarden en betaling zijn duidelijk Ophalen is eenvoudig geregeld. Gewoon goed, zoals je als klant het verwacht!

Prima snelle service

Prima, klantcontact is goed, niks op aan te merken.

Prettig volgens afspraak verlopen

Datum, prijs allemaal volgens afspraak verlopen

Prima voor elkaar, fantastisch

Op een vrijdag gebeld dat de container weer opgehaald kon worden, Marieke , de telefoniste zei dat het zeer waarschijnlijk maandag zou worden en toen ik zaterdag morgen in de voortuin ging kijken was de konteener al opgehaald. Maw, FANTASTIES.

Efficient

Snel geregeld, heldere communicatie, vriendelijk contact.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Container is geleverd en opgehaald volgens afspraak. Heldere communicatie en perfecte service. Complimenten!

Snelle en zeer correcte uitvoer van opdracht

Na reservering, snelle plaasting van het bestelde. Na afmelding ook een snelle en correcte ophaal service. Niets dan zeer goede ervaringen met M&M containerservice

Top snel en goed geregeld

Ze zijn niet flauw als het een weekje langer duurd dan afgesproken top bedrijf

Prima service.

Duidelijke communicatie en afspraken. Afspraken worden nagekomen.

Super service

Alles super goed geregeld, nog een extra container kunnen regelen op zaterdag om 11u voor dezelfde dag. Top service, vriendelijke chaffeurs en makkelijk afrekenen.

Zeer betrouwbaar in het nakomen van afspraken

Makkelijk te plannen via de site, wordt keurig gebeld voor een afspraak qua tijd. Betalen aan de chauffeur via pin. Super geregeld

Snel en goed geregeld!

Na op de website aangegeven hebben welke container je wilt hebben.. snel telefonisch contact gehad en geleverd.. ook het ophaalverzoek snel geregeld en de andere dag opgehaald.. ook het bij levering betalen is prima geregeld! Wat mij betreft tot de volgende keer! Ik beveel jullie zeker aan..een dikke 10

Container werd snel gebracht en weer opgehaald

Na aanvraag binnen een dag contact over de levering. Bij afmelden aangegeven dat de container het liefst binnen twee dagen opgehaald moest worden en dat is gelukt!

Tijdige en goede communicatie dat de container wat later gebracht werd. Vriendelijke chauffeur die de container op precies de gevraagde plek plaatste. Ook het ophalen verliep volgens afspraak.

precies zoals ik verwacht

online bestellen, telefonisch contact voor een afspraak, container geleverd en opgehaald volgens afspraak en de bedoeling. zeer tevreden

Een man een man, een woord een woord!

Wat ze afspreken komen ze ook na!

Container netjes geplaatst en snel weer opgehaald.

vriendelijke en perfecte service

betere kun je niet krijgen

Volgens mij organisatie van M&M is perfect

Ik heb paar keer gereserveerd en ben ik dik tevreden.

Goede service..Perfect geregeld.

Ik had online besteld, gaat prima. Maar ik moest wel even nabellen over tijdstip van brengen.

Goed geregeld en netjes aan de afspraak gehouden

Netjes geregeld

Goed geregeld

Makkelijk en goed

Snel handelen en duidelijke communicatie

M&M levert snel, haalt snel op en de chauffeur neemt de tijd om de container zo te plaatsen dat de buurt er zo min mogelijk last van heeft. Vriendelijke chauffeur

Wij hebben 2 containers besteld. In beide gevallen snel geleverd en snel opgehaald. Communicatie is prima.

Christiaan Huygensstraat 22

6603BC Wijchen