Prima geholpen

Duidelijke afspraken over gemaakt die ook keurig na zijn gekomen. Ook was het laten ophalen van de container erg makkelijk te regelen online.

Top bedrijf.

Doen waar je om vraagt.

Uitstekend!

Eind van de dag gebeld, direct volgende ochtend geplaatst! Netjes moogehaald?

Tijdig geleverd, weliswaar wat omslachtige plaatsing, doch naderhand op de juiste plek gezet. Ondanks mijn online ophaalafspraak, geen mailreactie terug. Na het bellen, werd de container direct opgehaald. Al met al, zeer tevreden.

afspraak is afspraak

gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen

Gewoon super geregeld. Fijne mee denkende mensen.

Snel, goedkoop en vriendelijk personeel!

Altijd goeie ervaringen met dit bedrijf. Komen altijd hun afspraken na en dat tegen een goeie prijs! Containerservice uit het boekje, zoals het hoort...

Goed meegedacht over waar de container geplaatst kon worden. Het was een grotere bak dan ik besteld had, deze mocht ik voor de helft vullen. Nu is dat natuurlijk een beetje lastig om te zien hoeveel dat is maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Daarna binnen een dag weer opgehaald.

Prijs kwaliteit

Betrouwbaar, komen snel de container weer ophalen!

Perfecte service volgens afspraak

De wereld zou er een stuk beter uitzien wanneer alle bedrijven handelen zoals M&M containerservice. Niets op aan te merken!

Prima afspraken en stipt op tijd

Prima afspraken en stipt op tijd

Snel, accuraat en betrouwbaar

Goed advies, klantvriendelijk, flexibel en goede communicatie. Alles is bespreekbaar.

helemaal top

Gewoon goed, geen gedoe, goede communicatie

Goed advies en komen afspraken na

Goede communicatie zowel via de digitale kanalen als direct met de medewerkers van M&M. Goed advies over welke container het meest geschikt is. Keurig geleverd en opgehaald op de afgesproken tijd en plaats.

Top Service

Netjes op tijd, Container 2 weken extra geleend ivm vertragingen, maar geen extra kosten gekregen. Aardige Personeel

Precies zoals het hoort

Bellen en betalen. Bij volle container weer bellen en de volgende werk dag opgehaald.

Snel, vriendelijk en een goede prijs

Helemaal top.

PRIMA

Snelle reactie op zowel levering als ophalen.

Super geregeld

Afspraak is afspraak perfect geregeld alleen misschien even bellen als de chauffeur bij de eerste klant van de dag de container op komt halen. . Verder zeer tevreden.

Alles netjes volgens afspraak

Dit is echt een bedrijf waar je op kunt vertrouwen. Ze houden zich prima aa de afspraken. Echt top

Snel geleverd, supersnel opgehaald. Erg klantvriendelijk service gericht.

Snelle levering, vriendelijke chauffeur

Snelle levering, vriendelijke chauffeur

Alles netjes volgens afspraak geregeld. Ze plaatsten de container waar ik wilde, zonder problemen te maken. Prima bedrijf.

Christiaan Huygensstraat 22

6603BC Wijchen