Alles perfect geregeld

Ook even telefonisch wat veranderen was geen enkel probleem. Top service en afspraken perfect nagekomen.

In 1 woord,. TOP

Top snel geleverd en weer opgehaald

Verkeerde container gekregen

Jammer dat ik geen gesloten container heb gekregen terwijl ik die wel besteld had

v

v

goed, snel gebracht en opgehaald waanneer het mij uitkwam en snel opgehaald

snel gebracht en opgehaald waanneer het mij uitkwam en snel opgehaald

Zeer goede en snelle service

Snel geleverd en prettig contact hierover.

Zeer meedenkend

Ze waren snel en duidelijk en toen bleek dat we een nieuwe container nodig was, werd deze ook supersnel omgewisseld. Ook de vergunningen gaven ze informatie over hoe je dit het snelst kunt regelen

Netjes geregeld.

Goed bevallen! Waren netjes op tijd met het brengen en het ophalen!

Goede service snel geleverd en weer opgehaald.

Makkelijk te regelen per mail

Volgens afspraak geplaatst en weer opgehaald goeie service en makkelijk georganiseerd.

Goede service, aardig personeel. Jammer dat jullie niet meer in Dreumel komen tegenwoordig.

Fijn bedrijf, aardige medewerkers waar, in goed overleg, ook nog eea mogelijk is, zonder gezeur over, "ja sorry, dat zijn de regeltjes"

Goede snelle service en afspraak=afspraak

Zeker aan te bevelen !

Prima geholpen

Duidelijke afspraken over gemaakt die ook keurig na zijn gekomen. Ook was het laten ophalen van de container erg makkelijk te regelen online.

Top bedrijf.

Doen waar je om vraagt.

Uitstekend!

Eind van de dag gebeld, direct volgende ochtend geplaatst! Netjes moogehaald?

Tijdig geleverd, weliswaar wat omslachtige plaatsing, doch naderhand op de juiste plek gezet. Ondanks mijn online ophaalafspraak, geen mailreactie terug. Na het bellen, werd de container direct opgehaald. Al met al, zeer tevreden.

afspraak is afspraak

gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen

Gewoon super geregeld. Fijne mee denkende mensen.

Snel, goedkoop en vriendelijk personeel!

Altijd goeie ervaringen met dit bedrijf. Komen altijd hun afspraken na en dat tegen een goeie prijs! Containerservice uit het boekje, zoals het hoort...

Goed meegedacht over waar de container geplaatst kon worden. Het was een grotere bak dan ik besteld had, deze mocht ik voor de helft vullen. Nu is dat natuurlijk een beetje lastig om te zien hoeveel dat is maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Daarna binnen een dag weer opgehaald.

Prijs kwaliteit

Betrouwbaar, komen snel de container weer ophalen!

Christiaan Huygensstraat 22

6603BC Wijchen