positieve ervaring met eerste keer container huren

Communicatie was duidelijk: afspraak was snel gemaakt en netjes op afgesproken tijd en dag geleverd Door miscommunicatie van mij kant was de container te laat afgemeld maar dat was geen probleem. De volgende dag alsnog opgehaald.

Top geregeld!

Hier kunnen veel bedrijven van leren. Zeer duidelijke en persoonlijke communicatie, zeker een aanrader.

Keurig volgens afspraak

Zeer tevreden.

Erg klantvriendelijk. Snel, correct. Aanrader.

Afspraken worden zorgvuldig nagekomen

Gebeld, snelle levering van container. Goede communicatie vanuit het bedrijf.

Goede en vlotte service

Goede en vlotte service

Snelle handeling

Doet wat ze zeggen

Super, avond vantevoren besloten toch maar een container nodig te hebben, ochtend erna was hij er al! Vriendelijk volk, geen gedoe. Houden we van!

Prima.

Beide keren dat ik een container besteld heb was alles prima geregeld. De chauffeurs waren op de afgesproken tijd aanwezig en na een telefoontje dat de container weer gehaald kon worden kwamen ze dezelfde dag nog.

Leveren netjes op afgesproken tijd en halen snel op.

houdt zich aan gemaakte afspraken

Goede prijs/prestatie geleverd

Zonder problemen

Aanbevolen

Duidelijke website, prima service

Makkelijk bestellen via de website, goed telefonisch contact. Vriendelijke chauffeur die mee dacht hoe de container het beste geplaatst kon worden. Snel opgehaald na aanmelden.

Zeer tevreden, snel en laag drempelig

Ik vind het fijn dat ik gebeld word om samen te overleggen. Klantvriendelijkheid!!

Snelle service top bedrijf

Makkelijk via de site een datum af te spreken. Snel gebeld voor tijdstip. En dan komen netjes leveren op de dag en aangegeven tijdstip. Vriendelijke mensen. Gewoon top!

Goed geregeld en niet moeilijk

Zeer makkelijk en snel geregeld voor een goede prijs

Goede prijs en snel en makkelijk geregeld

Snelle service klantvriendelijk en goedkoop

Snelle levering, vriendelijke chauffeurs

Goede service, komen afspraken na.

Snel, goeie prijzen

Komen afspraak na, duidelijke website. Snel

Super betrouwbaar

Snelle levering en ophalen na telefoontje

Zeer goed snelle levering aanstaande ophalen van de container

Snel geregeld. Alles volgens afspraak.

Klantvriendelijk en punctueel

Bedrijf is goed bereikbaar, meedenkend en komen afspraken goed na. Heel tevreden!

Christiaan Huygensstraat 22

6603BC Wijchen