Conform afspraken

Geleverd volgens afspraak Ivm ziekte hadden we langer nodig dan gepland, dat was geen probleem

Simpel … alles super gelopen !

Zeer eenvoudig te bestellen, goede communicatie, leveren op tijd en ook het weer op laten halen….. probleemloos, volgende container zeer zeker weer bij M&M

Alles prima verlopen alles volgens afspraak

Heel goed .geen enkle probleem .ja de invulen van deze onzin. Waar voor UW geld ..

Goede prijs, persoonlijk contact en snelle levering

Op zoek naar een container met een goede service en niet te duur. Hier zeker voor geslaagd! Voor de afspraak werd ik nog persoonlijk gebeld voor de afspraak te bevestigen en dit vond ik echt heel netjes. Ophalen was eenvoudig te doen via de link in de mail.

Goede service Was alleen jammer dat ze later kwamen als afgesproken.. Maar ze waren er

Goede service, goede communicatie. Container werd netjes volgens afspraak gebracht en weer opgehaald.

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld

Top service, netjes geholpen. Zeer klant vriendelijk.

Fijne service

Snel en meedenkend

Duidelijk, komt afspraken na, goede prijs

Snelle levering en persoonlijk contact, super.

Bestelling geplaatst online, daarna wordt je gebeld om een tijd af te spreken op de gewenste dag. Voor het ophalen heb je telefonisch contact, helemaal goed. Afrekenen van de container via pin of contant bij levering. We hebben al verschillende container besteld en nog steeds te vrede.

Container stond op de afgesproken tijd keurig op de plek

Topservice

Prima geregeld

Alles verliep soepel

Na de boeking te hebben geplaatst werd er meteen gebeld om dingen concreet af te spreken . Snel en eenvoudig

Goede service, jammer dat de ophaalafspraak vergeten was

Goede service en oplossingsgericht

Snelle levering en ophalen

Geen gedoe, M&M werkt snel en denkt mee. Prima prijs voor de service die ze leveren.

Ik bestelde container. Gelijk na 5 min kreeg belletje . Op zaterdag

Prima service!

Snelle service, container deskundig neergezet, direct betalen en via 1 knop op de website werd de container weer opgehaald.

Zeer goede ervaring. Snelle en adequate service

Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met M&M containerservice, snelle levering en goed bereikbaar.

Top service!

Container werd snel geplaatst, en duidelijke informatie erbij gekregen. Ophaalafspraak gemaakt en netjes die dag opgehaald. Helemaal goed.

Gewoon prima

Niks op aan te merken

Zeer prettig zaken doen

Goede service, dat wil zeggen: prettig contact over de telefoon, tegemoet komen aan mijn wensen (van directe levering) en vriendelijke chauffeur die de container bracht en weer ophaalde.

Christiaan Huygensstraat 22

6603BC Wijchen