Tevreden

Uitstekend online te regelen en daarna wordt je gebeld. Ophalen gaat ook naar wens. Heel tevreden.

Gewoon top

Alles ging uitstekend volgens afspraak

Gewoon goed geregeld snel en Nettjes

Bellen en volgende dag een bak kantoor personeel vriendelijk en chauffeur ook

De communicatie onderling bij het bedrijf kan net iets beter. Voor de rest een prima bedrijf. De gemaakte afspraken over levering en afhalen geweldig.

vriendelijk, snelle levering en erg behulpzaam

Levering is netjes gegaan, erg vriendelijk en meedenkend. Ophalen ook zonder enige problemen top organisatie en heel belangrijk, niet duur!!

Top geregeld en top afgewerkt

2x snel geleverd en afgewerkt

Super snelle levering en na een telefoontje was de container ook weer snel opgehaald!

Prima geregeld allemaal.

Prima service!

De container werd op tijd geleverd en opgehaald. Prettig contact aan de telefoon.

Duidelijk en snel geregeld

Alles was zo snel geregeld. Heerlijk daar houden wij van! Volgende keer weer bij M&M

Snel, simpel en super service

Gewoon een telefoontje of een bestelling plaatsen via de site, nemen daarna netjes contact op en de container wordt doorgaans binnen 24 geplaatst. Klus klaar even een belletje en de container wordt netjes opgehaald waar je niet voor thuis hoeft te blijven. Handig bij de levering krijgt men informatie op papier wat wel en wat niet er in mag en eventuele toeslagen bij materiaal.

Goed en goedkoop

Tijdens de hele verbouwing was er maar een ding gezeik-vrij: de container. Alle afspraken netjes en op tijd nagekomen.

Super goed geregeld, fijne contacten

Prima chauffeuse

geweldig

wanneer je iets afspreekt dan geven ze akkoord

Gewoon super !

Makkelijk geregeld, easy website. Afspraak is afspraak. Was het bij ieder bedrijf maar zo.

Perfect geregeld

Simpele aanvraag via website zelfde dag nog container geplaatst tegen een scherpe prijs. Ik zeg ideaal!

Makkelijk, snel en niet duur

Makkelijk via website te bestellen. Snel geleverd en een van de goedkoopste.

Snelle service, scherpe prijs

Super snel online geregeld, vriendelijke nette chauffeur. Weer op gehaald met een klik op de knop

Goede Service, komen afspraken na.

Net voor mijn vakantie een bak besteld, afgesproken dat ze hem op de laatste dag van mijn vakantie leverde. Normaal hebben ze het liefst dat er iemand is om aan te geven waar de bak moet komen, maar na telefonisch contact daar een afspraak over gemaakt. Toen ik terugkwam stond de bak precies op de afgesproken plek. Ik kon dus gelijk beginnen. Toen hij vol was eenvoudig melding gemaakt voor ophalen. En de volgende dag werd hij netjes meegenomen. Vriendelijke chauffeur die hem meenam.

Nette snelle omgang en levering

De levering was een beetje aan de late kant door mankementen. De persoon die kwam afleveren was zeer netjes en niets was te veel. De volgendedag bij ophalen wederom een zeer nette jongen en container mee genomen. Bij bestelling container nette mensen aan de telefoon vroeg of hij in de morgen gebracht kon worden en 's middags opgehaald was geen probleem. 2 minuten na de afspraak werd ik terug gebeld en netjes uitgelegd dat ophalen van de container de dag erop werd. Als ik wederom een container nodig heb bel ik direct M&m containerservice.

Gebeld, besteld, bezorgd, gevuld en zo weer gehaald. Toppers van m&m!

ultiem snelle service in erg korte tijd

Op zondag bleek dat ik een container nodig had op maandag. Via de site een container besproken en netjes op maandag gebeld of het klopte. Voor de middag stond de container op mn pad en werd nadien, na een telefoontje, weer keurig opgehaald. Zeer goede service en erg netjes

Makkelijk te bestellen en ze bevestigen het via de telefoon. Goede service, container bestellen en ontvangen was nooit zo makkelijk geweest

Vlotte behandeling van aanvraag, vriendelijke chauffeuse! Kortom....prima

Goede en snelle service

We hadden een container nodig voor het ontruimen van een woning. Gemakkelijk besteld via het internet. Snel bezorgd. Goede communicatie en niet duur. Onbekenden gooide er ook afval in en toen het verzoek gedaan om hem snel weer op te halen. Werd de volgende ochtend direct opgehaald. Al met al geen klachten en zou zo er weer eentje hier huren als ik het nodig heb.

Christiaan Huygensstraat 22

6603BC Wijchen