Helemaal top!

Simpel te bestellen, fijne service en niet duur!

Super bedrijf afspraken goed na gekomen

Kan bijna niet beter

Afgelopen twee maanden 4 containers besteld ivm de verbouwing van onze nieuwe woning. Alle 4 de containers geleverd en opgehaald op de afgesproken tijd, zowel leveren als ophalen super snel geregeld. Personeel binnen als de chauffeurs vriendelijk en klantgericht.

Afspraken goed na gekomen.

Er wordt snel gereageerd en de chauffeurs waren vriendelijk

Goeie service, makkelijk te boeken en snel bereikbaar.

Makkelijk online container te boeken, netjes volgens afspraak geleverd. Snel bereikbaar om afspraak te maken om volle container weer op te halen.

Levering en ophalen volgens afspraak. Goed geregeld!

Snelle en accurate service

Gedurende onze verbouwing al meerdere containers gehuurd. Altijd snelle plaatsing en ophalen van de container. Heldere afspraken en prijzen. Wij zijn zeer te spreken over M&M containers.

M&M containers komt de gemaakte afspraken na.

goede afhandeling

In tegenstelling tot een eerdere keer werd de bak nu beter geplaatst op onze aanwijzingen. De chauffeur kreeg hem ook heel kundig weer op zijn wagen geladen.

Prima , niets op aan te merken

Goede service en snel handelen; top!

Container een dag na aanvraag geleverd en op de dag van afmelden direct op gehaald.

Prima alles volgens afspraak

top het was mogelijk om een wissel te regelen in de zelfde ochtend.

Hele goede en vriendelijke service

Vriendelijk, snel geregeld, betaalbaar en een goede service

Zie hierboven

Duidelijke voorwaarden

Duidelijke voorwaarden en goede afspraken!

Snelle goede service

Kon de dag erop al container huren. Werd op tijd gebracht en volgens afspraak opgehaald.

Super dienst verlenging

Alles netjes op tijd

Alles netjes op de afgesproken tijd

Snelle service. Vandaag gebeld, morgen voor de deur. Ophalen gaat ook snel. Bellen en de volgende dag word hij opgehaald.

Perfect, precies wat ik van een bedrijf verwacht

Goede service heldere communicatie. Ze doen wat ze beloven.

zeer goede dienst verlening

Compleet volgens planning verlopen.

Correct, punctueel en volgens afspraak.

Prima service, afspraak goed na gekomen. Prijs verhouding goed. Ga zo door.

Topbedrijf

Mooi op tijd geleverd en opgehaald. Verder goede communicatie, wat ik wel belangrijk vind.

Prima oplossing voor het grote afval

Alles duidelijk en op tijd geleverd, het mee denken van de chauffeur over hoe het afval het beste ingedeeld kan worden is ook een grote +

Scherpe prijs en goede service

3 keer een vuilcontainer (bouwafval) van gehad. Goede scherpe prijs ook een goede service. Kon vooraf betalen zodat ik niet aanwezig hoefde te zijn wanneer de conainer gewisseld werd. Container een dag later gewisseld. Kortom zeer tevreden.

Christiaan Huygensstraat 22

6603BC Wijchen