Snelle levering!

Alles precies zo als afgesproken.

Container besteld om een woning te ontruimen. Bestellen ging simpel, en snel geleverd. Meedenkt personeel.

Zeer goede service

Zeer goede service en nette prijs

Zeer goede en snelle service voor een goede prijs

Goede en snelle service voor een goede prijs

Probleemloze afhandeling

Eenvoudig te regelen via de website. Ook het inplannen voor het ophalen verliep gemakkelijk en volgens afspraak. Met vragen kan gebeld worden en men denkt mee met de klant. Enig aandachtspunt: als je een gesloten container levert met bijbehorende sloten, dan graag ook voldoende en passende sloten leveren. Verder top geregeld tegen een concurrerende prijs.

Gewoon goed

Snel geregeld, geleverd en weer opgehaald

Heel goed,alles snel geregeld en top service

Super goed geregeld!

Ik heb wederom een prettige ervaring gehad met MM Containerservice. Het boeken via internet gaat makkelijk, het persoonlijke contact om de levering door te spreken is prettig en ook het ophalen liep goed! Super service!

Zeer goed, doet wat je mag verwachten

Levering is meestal zeer snel, en men doet (waar mogelijk) niet moeilijk over dat de container wat langer staat. Ook ophalen zonder probleem en snel.

Binnen 24 uur na aanvraag gebracht, bak kon kosteloos langer blijven staan en ook het ophalen binnen 24 uur en dat voor de beste prijs!

Alles ging makkelijk, simpel en concreet. Zou het zo weer bij M&M huren

goede service

duidelijk in afspraken en het nakomen er van.

Nu al een aantal keren gebruik gemaakt van M&M containerservice. Snelle levering, en wordt ondanks drukte toch snel weer opgehaald.

netjes geleverd en opgehaald

netjes op tijd geleverd en opgehaald

Ouderwets goed

Super, snel en doen wat ze zeggen

Makkelijk

De container staat gewoon een tijd bij jou zodat je deze kunt vullen. Geen haast. Scheelt telkens op en neer rijden naar de vuilstort / milieustraat. Het kost even wat maar daar heb je ook gemak van.

Snelle levering, prettig contact

Aanrader

Vriendelijke goed geholpen snel opgehaald

Netjes zoals altijd

Netjes op tijd en geregeld

fijne betrouwbare service

ruim binnen de tijd geleverd en zonder problemen weer opgehaald

Container gebracht volgens afspraak en weer opgehaald binnen afgesproken termijn.

Super service!

Kon gelukkig nog op de dag dat we wilde en werd ook weer op de dag opgehaald wat we wilde!

Prima dienstverlening.

Alleen maar positieve ervaring.

Vriendelijk, snelle service en betaalbaar

Vriendelijk, snelle service en betaalbaar