Perfect!!

Het is nu de tweede keer dat we een container van M&M hebben gehad. Ze regelen alles volgens afspraak en ontzettend vriendelijk personeel. Echt een aanrader!

Na aanvraag online bevestiging, plaatsing conform afspraak. Al meerdere keren gebruik genaakt van MM container service. Ze doen wat moet en wat je wilt. Bij telefonisch contact altijd behulpzaam, meedenkend en vriendelijk Gr karsten

Alles goed geregeld en snel afgehandeld

Was top

Snel en goed geregeld.

Prima bedrijf en uitstekende dienstverlening. Tevens aardige en vakkundige chauffeurs.

Afspraken worden nagekomen Goed bereikbaar

Snelle service vriendelijke chauffeur

Volgende dag container netjes bezorgd op de juiste afgesproken tijd. Aardige chauffeur. Een aanrader

Snel en netjes

Werd op de afgesproken tijd geleverd en na afmelding direct opgehaald. Prima!!

Snel, correct en meedenkend

We hebben in totaal vier containers gehuurd bij M&M en elke keer viel me op hoe snel er werd gereageerd en geleverd/opgehaald. Chauffeurs zijn zeer correct, vrolijk en flexibel. Zou een volgende keer zeker nogmaals voor M&M kiezen, het huis is inmiddels echter helemaal leeg.. ;)

Een goede service

Goede service En goed chauffeurs Die mee willen denken

Voor herhaling vatbaar

Alles precies zoals afgesproken.

Top service. De chauffeur in het bijzonder

Goede en vriendelijke service

Goede service en vriendelijk personeel die met je meedenken.

Snel, volgens afspraak.

Geheel volgens verwachting.

Top medewerkers top service!

Iedereen binnen jullie bedrijf is klantvriendelijk! Communiceren zeer goed! Se

Goede Kwaliteit Prijs verhouding

Prima Kwaliteit Prijs verhouding. Wel 2 x keer later opgehaald dan aangegeven.

Donderdag gebeld vrijdagmiddag netjes bezorgd

Vriendelijk, snel, goede prijs

Wij hebben een aantal containers tijdens onze verbouwing van M&M gehad en dat is echt een aanrader. Snelle levering of omwisseling, goede prijs en prettig contact.

Vriendelijk en super goede service

Niks is te veel! Wij blijven zeker terug komen

Zeer goede service

Container werd zeer snel geleverd, Goede en duidelijke communicatie, Beste prijzen.

Super snelle en goede service

Al eerder een container via dit bedrijf aangevraagd. Verloopt goed en vriendelijk personeel!

Snel en accuraat

Ik kan niet anders zeggen dat het op rolletjes loopt. Fijn en handig die reservering en bestelling via internet en het klopt allemaal. Top bedrijf.

Snel geleverd en opgehaald.

Alles volgens afspraak gegaan

Prima levering, duidelijke afspraken.

Goede klantenservice. Prima levering, netjes op tijd. Conform afspraak opgehaald. Nette prijs.

Christiaan Huygensstraat 22

6603BC Wijchen