Net gewerkt

snel, eenvoudig en top!!!

Snel service, vriendelijke klantenservice. Service op maat met lokaal bedrijf.

Uitstekende service

Goede service en nette afhandeling

Snelle levering en ophalen en goede bereikbaarheid

Snelle levering, goede prijs en uitstekende service

Alle afspraken prettig nagekomen

Mijn ervaring is positief omdat het contact plezierig verlopen is en de gemaakte afspraken op tijd uitgevoerd zijn. Super

Zeker aan te raden.

Snelle en vriendelijke service. Wij huren hier regelmatig een container, altijd met volle tevredenheid.

Geweldige service

Wij hadden zaterdagmorgen een container nodig. Tijdens het vullen kwamen we tot de conclusie dat we aan een container niet genoeg hadden. Dus even gebeld met M&M en hoewel het zaterdag was werd er binnen een half uur een nieuwe gebracht en de andere meegenomen KLASSE!

Snelle en persoonlijke service, alles top geregeld!

Zeer goede behandeling

Professioneel uitgevoerd alles op tijd.

Prima voor elkaar!

Ik had een container voor bouwafval besteld en voor ik het wist was deze de volgende werkdag al geleverd. De container kon zonder problemen nog wat langer blijven staan dan de standaard termijn, wat prima uitkwam om er volledig gebruik van te maken. Binnenkort heb ik er nog één nodig en deze ga ik zeker bij M&M bestellen!

Komen afspraken na

Was zeer makkelijk Je haalt de Big Bag op en hebt alle tijd om deze te vullen. Telefoontje en de volle big bag wordt opgehaald

uitstekende service en zeer klantgericht.

Initieel is de huur van de container voor een periode van 2 weken. Toen wij echter de 2e container langer nodig hadden, was dit geen probleem. Zelfs toen het uiteindelijk 2 extra weken werden, hebben we hierover geen commentaar gekregen.

Goede prijs, goede service

Duidelijke website en bestelproces. Vriendelijke en meedenkende medewerkers. Doen wat ze beloven.

Op tijd volgens afspraak en op aanwijzingen op juiste plaats geplaarst en opgehaald!

Keurig 10 van 10

Super service voor een Eerlijke prijs

Container precies op de Goede plek geplaatst (zeer gewaardeerd door de buurt). Telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan

Volledig naar wens

Enige minpunt was -in 1e instantie- beschikbaarheid kleine (3M3) container, er werd gezegd dat er een grotere zou komen, tegen tarief kleinere container. Uiteindelijk toch op afgesproken tijd met kleine container. Snelle actie, ook met weghalen volle container. Prima !

Makkelijk geregeld en snelle service

Het was heel makkelijk geregeld en je krijgt waar je om vraagt. Daarnaast was M&M in de regio de goedkoopste.

Was top geregeld

Alles zoals afgesproken dus de volgende keer weten we wie we weer bellen

Helemaal TOP,vriendelijke chauffeurs,goede prijs en service

TOP !!!!

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

Ik heb een 10 kuub container gehuurd en die is in rap tempo geleverd. Met duidelijke afspraken via mail en nog via mobiele berichten. Goede service en als je de container nog iets langer wilt is dat geen probleem voor hun. Uiteraard alles eerst in overleg. Ik zou en ik ga daar zeer zeker nog eens een container huren. Dikke 10!!

Snelle afhandeling en volledig zoals afgesproken.

Prettig geholpen. Gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Snel geleverd snel opgehaald

Paar dagen van te voren besteld en netjes afgeleverd. Dag na afmelden ook al weg. Misschien een mogelijkheid om een rekentool op de website te plaatsen? Als leek moeilijk in te schatten hoe groot de container moet zijn.

Christiaan Huygensstraat 22

6603BC Wijchen