Prima werk!

Mooi op tijd, prima werk!

Altijd al goed gevonden bij jullie.

Perfect,je word altijd gebeld zo weet je waar je aan toe bent.

Superservice

Zowel digitaal als telefonische is de service goed, duidelijk en alles is snel geregeld. Top!

Snelle levering,zonder een hoop regeltjes

Prima bedrijf! Snelle reactie en levertijd Zonder blablabla

Vriendelijke medewerkers en snelle levering

Vriendelijke medewerkers en snelle levering van de container.

De container wordt gebracht op afgesproken tijd en opgehaald wanneer nodig. Personeel was behulpzaam.

Goed en handig

Goed en handig

Fijne service en vriendelijk geholpen

De levering van de container was snel geregeld. Het ophalen ook, dit gebeurde alleen sneller dan gepland. Op zich geen probleem, de container zat vol. Alleen de sleutel van de sloten ligt nog hier...

Topservice zonder poespas!

Hele vriendelijke vrouw die netjes belt om af te spreken wanneer de container gebracht kan worden en tussen welke tijd!En als je belt word hij netjes binnen 2 dagen weer opgehaald! Geen gedoe met kosten achteraf! Super geregeld! Volgende keer weer als we de badkamer gaan doen bestellen we zeker weer een container bij M&M containerservice! Groetjes Maaike

Goed geregeld

Ze denken mee en zijn er altijd super snel na de aanvraag

Snelle service tegen een goede prijs

Snelle service tegen een goede prijs, dat is wat de klant wil.

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte levering en ophalen na contact.

tevreden

Geweldige service voor een betaalbare prijs

Betrouwbaar en goede afspraken nette chauffeurs

Snel opgehaald! Levering kan soms sneller, maar voor de rest alles prima en netjes geregeld.

Snelle breng en ophaal service.

Prima gedaan we konden snel opruimen

Netjes

Goede service Snel geregeld

Helemaal goed en makkelijk

Helemaal goed

Snel geleverd, zeer snel opgehaald, duidelijk gecommuniceerd, vriendelijk personeel

Niets op aan te merken.

Van bestellen tot afspreken en van leveren tot ophalen, gewoon helder en duidelijk.

snelle service duidelijke website scherpe prijs

Ik had circa drie kuub puin. Vrijdag container besteld voor maandag, die dag volgeladen, dinsdag ochtend afgemeld en diezelfde middag toen ik uit mijn werk kwam was de container al opgehaald. Sneller kon niet.

Snel geregeld om goedkoop een container te huren, te plaatsen, ophalen kan iets beter

Het was snel voor elkaar om de container voor de deur te krijgen. Geen probleem en ook niet om de container iets langer in gebruik te krijgen. Alleen het ophalen kan iets anders. Anders in de zin met het proces wat daarvoor is ingesteld op de website. Op zaterdag om 10.30 uur online ingevuld dat de container opgehaald kan worden. Daarbij de keuze voor dezelfde dag en die ook aangeklikt. Netjes een bevestiging ontvangen en de hele dag thuis gebleven omdat de container op de oprit stond en ik er bij wil zijn als ze hem ophalen. Alleen niemand gezien. Ook niet een mailtje dat het een andere dag gaat worden of een telefoontje, niets. Dat kan beter. Ondanks de goede prijs, snelle plaatsing een mindere beoordeling omdat het ophalen toch er echt bij hoort en dat ook goed moet gaan. En dat is helaas niet het geval.

Prima service! Duidelijke communicatie.

Heel goed.

Christiaan Huygensstraat 22