Pluspunten
Geen negatieve zaken. En lekker weiniggedoe.
Pluspunten
Snel, vriendelijk, betaalbaar.
Pluspunten
Zeer tevreden over de blijvende kwaliteit
Pluspunten
correct, betrouwbaar
Verbeterpuntenwebsite werkte niet bij reservering, maar telefonisch wel gelukt
Pluspunten
Denkt mee over tijden, niet moeilijk over dagje meer, diverse afreken methodes.
Met het neer zetten van de container en het op halen niet over de stoep schuiven
Pluspunten
Snel online regelen en levering op de afgesproken dag
Pluspunten
Snel en no nonsins
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snel geleverd en opgehaald
Pluspunten
Zeer goede en snelle service. Zelfs op zaterdag morgen als blijkt dat de bestelde container te klein is. Vriendelijke mensen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijk personeel, precieze plaatsing.
Pluspunten
Altijd prima service en goede prijs-kwaliteit.
VerbeterpuntenGa vooral nog heel lang zo door.
Pluspunten
Afspraken zijn afspraken. Dat doen ze echt heel goed! Ik ben heel blij met de service van M&M.
VerbeterpuntenHeb ik niet!
Pluspunten
Ga zo door
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Netjes, goed geleverd, goed opgehaald. Alles zoals verwacht.
Pluspunten
Super netjes geregeld en ook zeer snel. Top gewoon
VerbeterpuntenHoop dat ze dit zo volhouden
Ik had afgesproken dat de container maandag weer opgehaald zou worden. Maar jullie hebben hem vrijdag al opgehaald, waardoor ik in het weekend er niets meer in kon doen!!!
Pluspunten
Gevulde container na bellen snel opgehaald
Christiaan Huygensstraat 22
6603BC Wijchen