Pluspunten
Zeer flexibel en perfecte service.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Goed bedrijf. Snelle service
Pluspunten
Snelle levering en ophaalservice. Duidelijke afspraken
Pluspunten
Snelle en vriendelijke service
Pluspunten
Top bedrijf snelle service en prima prijs.
Pluspunten
Gewoon goed gereld, betrouwbaar en altijd optijd
Pluspunten
Alles staat duidelijk aangegeven op de website. Vragen via telefoon duidelijk beantwoord. Ook fijn dat men al zo vroeg bereikbaar is.
VerbeterpuntenHeel klein puntje: Het was mij niet duidelijk wanneer betaald moest worden. Er stond wel dat je kon pinnen bij de chauffeur, maar daaruit kon ik niet opmaken of dat bij brengen of halen was. Voor mij was een betaling via Ideal bij reservering ook prima geweest.
Pluspunten
Ik ben zeer te spreken over snelheid en de afhandeling. Complimenten.
Pluspunten
Super goede service
Pluspunten
VerbeterpuntenOnduidelijkheid over Afspraak voor omruilen container, is wel goed opgelost
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en prima service tegen scherpe prijs
Pluspunten
makkelijk te regelen via internet, op de site staat dat het bedrijf je nog zal bellen, dat is niet gebeurd, dan bel je zelf even en alles wordt perfect geregeld
Een app waarin je kunt zien wat je besteld, wanneer geleverd is en wanneer opgehaald moet worden zou ideaal zijn. Maar de website en bellen werkt nu ook goed hoor!
Pluspunten
Handige website, simpel te bestellen, goed contact en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Levering en ophalen volgens afspraak.
Pluspunten
alles!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ze doen niet moeilijk als je meer tijd nodig hebt
VerbeterpuntenJullie waren 1/2 uur te laat bij de eerste afspraak.
Christiaan Huygensstraat 22
6603BC Wijchen