Pluspunten
Snelle en goede service.
Pluspunten
Zeer snelle reactie. Duidelijk communicatie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed en snel leverend bedrijf zijn erg behulpzaam en betrouwbaar.
Pluspunten
Vriendelijk en snel
VerbeterpuntenAflevertijdstip bevestigen met emailtje en/of evt sms een half uurtje van te voren
Pluspunten
Snelle levering en je wordt snel en goed geholpen aan de telefoon
VerbeterpuntenGraag leveren binnen het afgesproken tijdvak. 5 min eerder is geen probleem, maar een uur eerder zeker om 7 uur 's ochtends vind ik een vervelend of had dat dan gezegd.
Pluspunten
Vriendelijke mensen, zowel aan de telefoon als de bezorgers. Denken mee. Snelle levering, op afgesproken tijd. Heel tevreden over de hele lijn.
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Bellen bestellen...levering...betalen ophalen
Pluspunten
Super service en heel snel leveren
Pluspunten
helemaal goed en volgens afspraak
geen
Pluspunten
Zeer snelle levering. Keurige plaatsing en verwijdering na enkel telefoontje
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel, duidelijk en betrouwbaar
VerbeterpuntenAls de chauffeur zich 30 minuten van te voren meld dat ie eraan komt dan is het volgens mij PERFECT. In ieder geval mijn complimenten, goede ervaring
Pluspunten
klantvriendelijkheid prima
Pluspunten
Nette chauffeurs
Verbeterpunten-
Christiaan Huygensstraat 22