Pluspunten
Probleemloos via internet container besteld. Wordt binnen het uur gebeld om een definitieve afspraak te maken. Container staat dag erna keurig op afgesproken plaats. Chauffeur heeft container zo neer gezet dat we nog gewoon met de fiets in de garage kunnen. Top meegedacht.
Pluspunten
punctueel in levering en ophalen
Verbeterpuntenondanks dat in de mail stond dat er contact met mij opgenomen zou worden, heb ik zelf moeten bellen om bevestiging te krijgen
Pluspunten
Goed meedenken vd chauffeur bij plaatsing en netjes afgeleverd.
VerbeterpuntenBevestiging via mail/tel blijft (waarschijnlijk door drukte) wat achter.
Pluspunten
Vlot geregeld vlot gebracht vlot weer opgehaald
Pluspunten
Snelle levering scherpe prijs
VerbeterpuntenContainer niet midden op de oprit zetten als er nog een aanhanger achter staat. Zeker als je een container komt wisselen zet hem weer op dezelfde plek terug.
Pluspunten
Heel goed. Precies zoals afgesproken op de site
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak!
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, keurig gebeld over de bevestiging, netjes optijd geleverd en netjes opgehaald. Top wanneer nodig weer m&m
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel geleverd en opgehaald, flexibel wat betreft mogelijkheden en ter plekke meedenken. Dikke pluim!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en ophalen. Vriendelijke mensen.
Pluspunten
Snelle reactie op brengen en halen van container.
Pluspunten
werd geregeld zoals er gevraagd was.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en ook ophalen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en makkelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel, vriendelijk en professioneel. Ik zeg voor de derde keer, ook de volgende bak komt van MM.
Christiaan Huygensstraat 22
6603BC Wijchen