Pluspunten
Snelle levering, snelle ophaling. Precies geplaatst op plaats waar ik de container wilde hebben.
VerbeterpuntenInstructies hoe ver de container mag worden (met grond) kon ik niet vinden op de site.
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenJammer dat als je een container bestelt voor 1 weekend geen korting krijgt. We hebben een puin container bestelt maar de voorkant is hoog waardoor je er met een volle zware kruiwagen op een plank in moet rijden. Dit kan naar mijn idee beter een lange lage bak zijn. Er zou tussen 07.30 uur en 07.45 uur bezorgd worden. Om 8.00 uur gebeld en ze kwamen pas om 08.15 uur veel te laat dus waardoor ik te laat op mijn werk was en mijn kind alleen naar school moest fietsen. Toen befon het te spikkelen waardoor de chauffeur de wagen niet wou uitkomen. Heb snel betaalt en ben maar gegaan.
Pluspunten
Snel geleverd.... netjes op tijd !! Ophalen... ochtend een mail en smiddags al opgehaald
Pluspunten
Snel en begrip vol en gevoel van humor
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Snelle levering bak en netjes aan de kant gezet waar ik hem wou .Ophalen ging ook goed .Zeer netjes alles geregeld
Pluspunten
Overleg met klant over tijdstip plaatsen en plaats van plaatsen. Een geweldig service verlenende chauffeur die met moeite de container plaatste waar ik vroeg. Bij andere bedrijven had men dat niet gedaan denk ik.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Super goed geregeld
Pluspunten
Super snelle service voor een goede prijs
Pluspunten
Op tijd geleverd en na bellen voor ophaalafspraak, binnen een uur weer opgehaald!
Waarom iedere keer bellen als bedrijf om de factuur?
Pluspunten
Snelle levering in overleg, denken met je mee.
Pluspunten
Direct contact en duidelijk uitleg over de verwachtingen. Snelle service en nette afhandeling
Pluspunten
Chauffeurs
VerbeterpuntenGeen, evt prijs ;-)
Pluspunten
je wordt netjes en correct geholpen en de container wordt volgens afspraak geleverd en na een belletje weer netjes opgehaald. Top
Pluspunten
Snelle levering, nette chauffeurs, goede communicatie
Pluspunten
Zeer snelle levering als ook snel ophalen na belletje dat container vol was.
Christiaan Huygensstraat 22
6603BC Wijchen