Pluspunten
Snel contact, scherpe prijs en goede afhandeling
Pluspunten
Snelle afhandeling
Pluspunten
snel en makelijk te regelen
Verbeterpunten€
Pluspunten
Een goedkope container, bezorgd op het moment dat ik dat wilde en opgehaald toen ik dat vroeg. Ik zou niet weten wat er nog anders/beter had gekund.
Pluspunten
Eenvoudig en makkelijk in de omgang
VerbeterpuntenGeen, zeer tevreden
Pluspunten
Afspraak is afspraak
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snel geleverd en netjes op zijn plek. Zelfs toen ik de container met spoed gewisseld moest hebben, kregen zij dit voor elkaar! Top.
VerbeterpuntenOp de site de mogelijkheid om het ophalen van de container aan te vragen zodat dit aanvragen ook in de avond kan (nu moet je bellen).
Pluspunten
Duidelijke communicatie
Pluspunten
Altijd op tijd!
Pluspunten
Zeer snelle levertijd, goed en snel contact mogelijk met het bedrijf. Tweemaal container gehuurd tot grote tevredenheid.
Pluspunten
snel geleverd vriendelijk
Verbeterpuntenmag goedkoper...
Pluspunten
stipt en correct
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitermate goede service! Snelle levering na het bestellen en toen ik belde of de container eerder opgehaald kon worden was dit geen probleem. De volgende dag was hij al opgehaald.
Pluspunten
Helpen je waar ze kunnen. Geven advies. Ook op besparing van een container.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!!!!!!!
Pluspunten
Snelle service. Vriendelijke medewerker.
VerbeterpuntenGeen. Zo doorgaan
Pluspunten
Zeer snel en simpel te bestellen
Pluspunten
Net bedrijf
VerbeterpuntenOp de site staat dat er contact opgenomen zou worden. In de praktijk gebeurt dit niet.
Pluspunten
Leveren snel en conform afspraak containers
VerbeterpuntenMeer verschillende maten / prijs verschillen voor bouwafval containers van 10 naar 15m2 betekend nu een verdubbeling in prijs
Pluspunten
Afspraak is afspraak: die komen ze gewoon na. Bellen en dezelfde dag nog staat de container er.
Verbeterpunten'---
Christiaan Huygensstraat 22