Tevreden!

Bestelling wordt snel geleverd. Duidelijke communicatie en fijne jeans ! Kortom voor herhaling vatbaar.

Deze keer prima zonder gedoe

De voor laatste keer zat er nog een veiligheidslabel vast aan mijn broek en moest ik naar een winkel met de bon om het label te verwijderen. Het voelde alsof ik hem gestolen had, beetje met schaamrood op mijn kaak en nooit excuses van Jeans Inn, wel jammer.

Snelle levering!

Fijne webshop met snelle levering!

Supersnel

Keurige site, snelle levering en alles was prima in orde!!

Komen afspraken niet na

Beloofde levertijd klopte niet. Een deel van de bestelde artikelen bleek niet meer leverbaar, terwijl ze volgens de site nog op voorraad waren. Medewerkers in de winkel beloven dingen die ze niet na konden komen en vervolgens wordt het thuis bezorgd terwijl ik het in de winkel wilde ophalen. Erg teleurgesteld. Probeer je ook een keer de lokale middenstand te steunen…

de broek is nog niet ontvangen

de broek is sinds 1 augustus 2022 al enkele dagen onderweg, de app van DHL geeft aan dat de broek weer terug is naar het bezorgcentrum, dus wachten we maar af en gaan we er gelet op eerdere ervaringen van uit dat het goed komt.

Lichte teleurstelling

Bestelling was op voorraad en dag later bericht dat een deel niet meer voorradig was. Wel vlotte terugbetaling

Het product was zoals omschreven en paste goed

Fijne winkel!

Makkelijk bestellen en retourneren. Goede producten!

Prima kleding met goede pasvorm, snelle levering.

Goed geslaagde aankoop!

Snelle levering en netjes verpakt!

Alles correct afgehandeld

Alles volgens verwachting!

Het bestelde was met een paar dagen binnen

De bestelde broek was met 3 dagen ontvangen

Veel keus,en betaalbare prijzen En snel geleverd

altijd goede service

l

De producten waren goed verpakt en snel in huis.

Snel en prima prijs

Snel en prima prijs

Alles wat ik bestel klopt altijd. Nog nooit een misser daar gehad qua bestelling dan. Retourzending loopt ook altijd oké. Dat gebeurt bijna niet.

Goede ervaring en levering

Eerst niet via de site met kunnen bestellen. Product kwam niet in winkelwagen. Mail gestuurd omdat ik niet kon bestellen en dus de korting mis liep. Mail terug gehad met een kortingscode zodat ik alsnog met korting kon bestellen. Alleen werkte eerst de code niet, was niet actief. Na nog een mailtje wel kunnen bestellen

Snel en correct geleverd.

Zeer tevreden.

Geweldig!

Goede webshop, correcte levering!

Ruime keuze, leuke prijs

Goede website, ruime keuze en scherpe prijzen. Ook regelmatig sale!

Koop altijd PME Legend Jeans, zitten heerlijk. En regelmatig aanbiedingen. Webshop is duidelijk en voldoende keus, ook in maatvoering.

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen