Goede service en snelle levering

Bij de eenmalige aanbieding van 25% korting, ging de korting niet af bij alle artikelen. Na een mail hierover, werd dit direct opgelost. ( Een code voor de korting gestuurd, maar omdat ik al besteld had, werd het gemiste kortinsbedrag direct overgemaakt.

afwachtend

Wij hebben de blazer teruggestuurd, want er zat een productiefout in. Willen hem graag omruilen voor een ander exemplaar, maar hebben nog niets gehoord.

Levering goed, en zo als afgesproken

Besteld via de website, en geleverd in de winkel.

Correct

Zowel winkelervaring als online zijn positief, absoluut betrouwbaar. Toffe, nieuwe herenmode/merken leren kennen. Voor alle leeftijden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

prima op de hoogte gehouden en de levering snel ontvangen.

Prima. Snel en goed

OK

Goeie prijs en snelle service

Slechte service

Bij het ontvangen van mijn pakket bleek er maar 1 broek ipv 2 broeken in te zitten. Kan gebeuren. Na telefonisch contact beloofden ze mij de broek alsnog op te sturen. Een week later heb ik nog niks ontvangen. Op de mail die ik eergisteren verstuurd heb, wordt geen antwoord gegeven. Zo nog maar een keertje bellen dan. Erg jammer dat het zo ingewikkeld moet zijn allemaal....

Prima service & kwaliteit.

Artikel werd niet geleverd, er was geen voorraad.

Tegen de tijd dat het artikel niet mee geleverd werd, was t elders uitverkocht. Ik werd niet geïnformeerd over het ontbrekende artikel, dan via de bon die bij t andere product zat. Dit vind ik echt heel SLECHT!

Ruime keuze,makkelijke bestel procedure, goede prijs kwaliteit verhouding, goed verpakt

super

Snelle levering!

Snelle levering!

Doet wat het beloofd. Fijne kwaliteit en levering!

Snelle levering. Bij eventueel retour snel geld terug. Kwaliteit top!

Gewoon goed

Bestellen, betalen, bezorgen! Precies zoals belooft en zoals het hoort!!! Geen problemen met de bestelling en levering. Thanks

Mijn eerste bestelling en zeker niet mijn laatste .

Alvoor ik een bestelling plaatste voor de eerste keer ben ik snel en heel goed geholpen. Vriendelijk en een snelle levering .

Supersnel

Keurige aanbiedingsprijs Refusion. Prima kwaliteit en snelle bezorging.

Keigoed

In winkel leuke jurk gezien. Kon alleen niet vergelijken hoe XL uitviel t.o.v. L want de grootste maat hadden ze niet. Online beide maten besteld. Ongewenste maat weer retour gestuurd. Geld binnen enkele dagen terug op mijn rekening. No problems.

Ben heel tevreden

Perfecte service snelle levering

Perfect online en heel lief personeel in Goes

Hoi Ben tevreden. Snelle levering en goede service. Gr. W. Visschers

Heel erg goed

Makkelijk te bestellen Snel thuis bezorgd

waardeloos

Broek kwam aan met beveiligings label en toen naar een winkel gegaan om het te laten verwijderen, daar gingen dus alle bellen rinkelen alsof iets had gestolen, wat een blamage !!!!!!! ik koop hier nooit meer iets. Excuses zijn er tot nu toe niet gekomen

Geweldig en snel

Lekker snel en gemakkelijk