Lekker vlot geleverd

Alles oke

Het jurkje welke ik besteld had is ontzettend leuk. Alleen wel jammer dat het bij buren was afgegeven zonder een berichtje bij mij achter te laten. Via de mail krijg je dan een bericht dat het pakketje op jouw adres is bezorgd terwijl dat eigenlijk niet zo is.

Prima geregeld, snel en ook persoonlijk.

Toen de kortingscode niet werkte, een e-mail gestuurd. Direct geholpen en prima nette service. Producten snel in huis!

Snel te woord gestaan met een perfecte oplossing

Perfect!

Goede webshop en winkel

Ik koop hier wel vaker, ben nog nooit teleurgesteld. Goede prijzen en omschrijving en vlotte levering.

Uitstekend manier hoe een webshop te hebben Correcte communicatie en snel verstuurd

Prima product en snelle levering.

Nog geen pakket ontvangen. Sinds maandag de melding dat het bij DHL in het sorteercentrum ligt.

Willen jullie nagaan wat er met mijn pakket gebeurd is aub.

Bestelling en levering zonder problemen

Super fijne jeans voor dames met lange benen

Mooie jeans. Top. Erg blij mee

Goed!!

Mooie kleding.

Snel geleverd, duidelijke website

Snel geleverd, duidelijke website

Snelle en correcte levering

Een echte aanrader. De bestelde maatvoering vokdeed voor mij helaas niet. Retourneren en afwikeling verdient gewoon een compliment.

Vlotte en goede service

Altijd een vlotte en goede service!

Supper snelle levering

Komt afspraak na

Zoals alle keren dat ik wat bij jullie besteld heb, is de service prima. De kleding kwam keurig binnen.

Tevreden klant

Goede service en snelle levering.

Goed geregeld

Zeer prettige bestel ervaring.

Van begin tot einde fijne online shop ervaring. Snelle levering.

snelle verzending, goede prijs

Fijn een winkel waar je ook jeans kunt bestellen buiten de standaard confectiematen!

Super snel geleverd! Webshop, shopt makkelijk:)

Super snel geleverd! Webshop, shopt makkelijk:)

heel tevreden

Snelle en keurige levering