Prima.

Al 2 x besteld, zeer snel geleverd en goede service.

Alles klopt bij dit bedrijf.

Snelle levering, broek van mooie kwaliteit en een leuke prijs.

Altijd goed en snel!

Scherpe prijzen en snelle levering!

Wederom snelle levering

Wederom snelle levering van mijn vertrouwde jeans. Mijn maat altijd beschikbaar in tegenstelling tot andere winkels.

Allemaal fantastisch geregeld, geld snel terugontvangen

Netjes via mailtjes op de hoogte gehouden.

Goede snelle bestelling en bezorging

Zeer tevreden over het bestellen en bezorgen en het retourneren is ook goed gegaan. Fijn om bij Jeans Inn te bestellen.

Uitstekend als altijd

Uitstekend als altijd

Vlotte levering. Goed mailcontact

Voor de eerste keer besteld en werd zeker niet teleurgesteld met lange wachttijden oid , zal zeker opnieuw gebruik maken van deze webshop.

Prima ervaring.

vriendelijk personeel en goed geholpen

Top product. Snelle communicatie. Snelle levering. Niks te klagen.

Goede en snelle levering. 1 keer een trui ontvangen die al verkleurd was, maar toen had ik de labels al verwijderd.

Geweldige service, en een ruim assortiment en voor vragen kun je de klantenservice bellen en daar staan ze je vriendelijk te woord.

Heel efficiënt

Één broek gehouden, een andere geretourneerd. Ontvangst werd snel bevestigd en ook terugstorten van het teveel betaalde was goed geregeld

Uitstekende webwinkel

Duidelijke website, vlotte levering en eenvoudig retourneren.

Vlotte bezorging, heel fijn hoe dat gaat.

Het was geen enkel probleem mijn bestelde broek terug te geven.

Bestellen op site lukte eerst niet, vraag hierover per mail werd snel beantwoord. Bestelling daarna snel binnen en artikel naar alle tevredenheid!

Top zaak !

Makkelijk met bestellen, altijd op tijd. Kleding niet goed, makkelijk retour zenden en het keuze genoeg om het op te lossen.

Jammer dat ik hem niet in de winkel op kon halen, nu moest ik verzendkosten betalen.

Uitstekend!

Uitstekend!

Goede service en levering

ruime keuze en goede en snelle levering

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen