Bijna tevreden

Ik heb mijn pakketje na 6 dagen ontvangen wat ik wel wat lang vond duren. Er was 1 broek goed en 1 niet die ik dus wilde retourneren. Naar een DHLpunt maar dat was geen succes want moest dan eerst van alles uitprinten en dan ging het ook nog eens €6,95 kosten. Toen maar bij postkantoor ingeleverd met antwoordnummer wat gelukkig gratis is.

Prettige organisatie.

Had een mail gekregen dat mijn broek niet op voorraad was. In de mail stond ook direct een alternatief die wel op voorraad is. Dat is nog eens meedenken met de klant! In het verleden twee keer wat besteld en geen klachten. Fijne organisatie!

De jas die we besteld hadden was een maat te klein. Retour gestuurd en binnen een paar dagen hadden we de nieuwe jas al in huis (maat groter). Heel makkelijk en snel geregeld!

Alles op tijd en de juiste spullen

Alles op tijd en de juiste spullen, het enigste is Dat het jammer idd dat je via deccwebshop geen punten kan sparen

Ongecompliceerde en snelle site. Levering was in no time binnen

alles prima

Goed product. Mooie korting

Makkelijk, snel, op tijd bezorgd

Snel geleverd!

Snel verzonden en geleverd. Netjes verpakt en een mooie prijs. Aanrader!

Alleen de DHL dienst vind ik dramatisch,is nooit volgens afspraak Zaak jeans Inn is prima

Werken vlg.afspraak

snelle levering, prima!

Snelle levering, goede website

Snelle levering, goede website

PME, mijn merk, en voor een perfecte (= de laagste) prijs

Makkelijk bestellen, en met een normale levertijd de bestelling in huis, gratis geleverd. Volgende keer ga ik meteen naar Jeans-Inn site

mooie actie's

Mooie ruime keuze en prima prijs. Tevens snelle bezorging

Mooi artikel zoals verwacht en snelle levering

Daar word je blij van

Leuke webshop;veel keus

Goede ervaring,ik zou deze shop zeker aanbevelen

Snelle levering, prima prijs

Vlotte nette levering van een prima product

Snel geleverd en in perfecte staat, behalve dat de beveiliging er nog aan was deze heb ik moeten laten verwijderen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

heel snel en netjes

top

was top goede service

Duidelijke website

Makkelijk bestellen en snel geleverd, goede service en ophalen in de winkel, supergoed geregeld!

Snelle levering, voldoet uitstekend aan beschrijving

Afspraken correct nagekomen en geleverde artikel volledig naar wens

Duidelijke website, snelle en correcte levering op de afgesproken datum.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Walstraat 75