Uitstekend zoals altijd

Goede kwaliteit!

Bij Jeans inn weet ik dat ze altijd goede kwaliteit hebben en dat er goed wordt bezorgd bij online bestelling. Betrouwbaar bedrijf.

Snelle en goede levering .

Prima winkel!!

Ruime keuze, eerlijke prijs, vriendelijk personeel, snelle levering bij online bestellen

Netjes geregeld

Broek te klein gekocht. Maar om kunnen ruilen voor maat groter. Wel ff mail gestuurd met de vraag of dat goed ging komen. En netjes snel antwoord gehad!

Bestel hier zeker nog eens

Winterjas besteld, netjes geleverd in grote doos. Beschrijving past bij de jas, goede foto's op de site met werkelijkheid en lage prijs in mijn geval. Ik hou deze site in de gaten voor leuke spullen voor een mooie prijs.

Net als fysiek winkelen bij jeans inn

Had bij andere winkelketen een mooie trui gezien even bij Jeans inn gekeken omdat deze in de buurt zit. Bleek de trui ook nog eens goedkoper. Snel besteld wat makkelijk gaat. Je krijgt netjes mails over de status van je bestelling. Netjes geleverd in een mooi verpakt pakket. Alles is of dat je het zo bij de winkel gaat kopen.

Snel en goed.

Uitstekende service!

Over je bestelling wordt vanaf het begin tot het einde op de hoogte gehouden en alles gaat zoals ze zeggen.

Altijd goed

Snel en goed, ben zeer tevreden.

Eerste keer besteld via deze site. Eenvoudig en overzichtelijk

snelle bestelling, keurig afgehandeld, leuke korting kortom ik ben er blij mee

Scherpe prijs, snelle levering!

Super en snelle levering

mooie, overzichtelijke webshop, snelle levering

Al vaker hier besteld, fijne overzichtelijke webshop. Nu een leuke broek met korting van &co woman gekocht. Snelle levering en mooi netjes verpakt. Heel tevreden

Veel mooie keuzes Goeie acties Snelle levering Gewoon super

Tevreden!

Goeie en snelle service

Snel geleverd en de jeans zat als gegoten.

Altijd goed en snel bezorgd, sinds ik in Middelburg in de zaak ben geweest bestel ik elk jaar wel.

Heel snel geleverd

Snel besteld, snel geleverd, netjes verpakt en prijs was goed.

Snelle levering en flinke korting.

Eerste bestelling maar zeker niet de laatste. Kan deze winkel iedereen aanbevelen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlot en uitstekend geregeld!

Mijn bestelling is vlot geleverd, ik eb ook nog telefonisch contact gehad, ben heel fijn correct geholpen, dus een aanrader!

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen