Laden reviews...
42 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste feedback is positief met snelle levering en duidelijke productinformatie. Klanten waarderen de overzichtelijke winkelervaring en betrouwbare service. Een klein aantal reviews gaat in op retourneren en terugbetalingen, maar dit zijn uitzonderingen. Over het algemeen lijkt Jeans Inn een betrouwbare winkelervaring te bieden.
Mijn klacht over een aangekochte broek werd serieus genomen en goed behandeld. Het mailcontact met de werknemers van Jeans-inn was goed, snel, efficiënt en het is volledig naar wens opgelost. Chapeau!!
7 June 2024
L.
Bun-Spa
Broek ging pillen binnen een paar weken. Via de webshop een nieuwe gekregen onder garantie.
6 June 2024
Daniëlle
Zierikzee
5 June 2024
Timo
Zwolle
Goede prijs/kwaliteit en maken waar qua service wat ze aanbieden. Gratis verzending en retour. Helaas was mijn bestelde maat te groot en had men de gewenste maat niet voorradig.. Maar retourzending qua communicatie, procedure en terugbetaling echt top en heel klantvriendelijk. Hierdoor zou ik zo weer bij hun bestellen!
5 June 2024
Eric
't Gooi
Laat ik voorop stellen dat de 6 artikelen die ik had besteld van mooie kwaliteit waren. Dat de kleren afzonderlijk geen plastic verpakking hebben kan ik vanwege duurzaamheid ook waarderen. Daardoor is de kleding wel kwetsbaarder. Wat er in mijn geval gebeurd is: Er waren 6 artikelen besteld. De eerste 5 zijn in de zak gestopt. Die was toen vol. Het 6e artikel, een overhemd, pastte er eigenlijk niet meer bij. Die is er toch ingepropt, waardoor die niet verder kon dan halverwege de zak en waardoor de kraag van het overhemd bovenin in de kniprand zat. Ik kon dat niet weten, want de 'dikke prop' zat onderin. Je verwacht dan geen artikel op de rand bovenaan de zak, daar waar je moet knippen. Ik heb de zak voorzichtig open geknipt, daar waar je hoort te knippen en voelde toen weerstand. Ik had bovenin de kraag van een overhemd geknipt. Omdat ik heb gehandeld zoals het hoort en JeansInn geen verantwoordelijkheid hier voor wil nemen, hebben ze mij bestolen. Zo voel ik dat. Echt slechte service. Ze snijden zichzelf hiermee in de vingers, want ik had anders zeker honderden, zo niet duizenden euro's besteed hier, omdat, zoals ik zei, het mooie producten betreft.
Beveelt niet aan
4 June 2024
Ineke
Harderwijk
Beste Ineke,
Wat vervelend dat een van de items door eigen toedoen is beschadigd. Onze verzendzakken zijn groot en over het algemeen passen hier makkelijk 6 items in. Ook zijn ze zo ontworpen dat je geen schaar of mes nodig hebt om te zakken te openen, dit kan simpelweg door gewoon de plakstrip los te trekken. Om deze reden kunnen wij, zoals eerder via mailcontact al is gecommuniceerd, niks voor je betekenen.
Met vriendelijke groet,
Jeans Inn
Binnen een paar dagen de bestelling van een Bermuda en een lange spijkerbroek ontvangen netjes verpakt en het zijn heerlijke broeken
31 May 2024
Wilma
Eemnes
Ik bestel mijn jeans altijd bij jeansinn.nl!
30 May 2024
Rob
Breda
Prima ervaring, mooi verpakt, snel binnen! Goede maat! Dus 2 fijne broeken erbij
21 May 2024
Daisy
Bakel
Netjes geleverd, goed ingepakt.
18 April 2024
Carolien
Huizen
Snelle en goede oplossing geboden
18 April 2024
Sjors
Oosterhout
Bestel al mijn jeans bij jeansinn.nl. Snelle levering en reageren snel op mailtjes!
16 April 2024
Annelies
Breda
Snelle levering en fijne merken!
15 April 2024
Regina Schuurman
Middelburg
In de jeans zat een fout. merkte ik pas toen ik de kaartjes er af knipte. Was geen probleem mocht hem retouren . Werd zeer netjes geholpen
10 April 2024
Bep
Roosendaal
Makelijke site,snelle levering
9 April 2024
Marianne
Ottersum
Per ongeluk een verkeerd pakketje retour gezonden. Snel en makkelijk contact gekregen met klantenservice en het pakketje werd weer zonder problemen naar ons verzonden. Wat een service!
6 April 2024
Erik
Tilburg
Leuke, prettige sfeer. Fijne medewerkers die goed zijn in hun werk.
27 March 2024
Liesbeth
Oost-Souburg
Mijn broek ging na 3 maanden kapot. Nadat ik de broek terug had gestuurd, kreeg ik binnen 2 dagen een nieuwe!
22 March 2024
Wilma
Ede
Vriendelijke medewerkers, snelle verzending, goede prijs kwaliteit verhouding!
19 March 2024
J
Utrecht
Fijn bedrijf, de bestellingen kloppen altijd en de levering is snel!
12 March 2024
Lianne
Etten-Leur
Al een paar keer besteld! Nu leuke kinderkleding gekocht :-) snel in huis! Goede service, een echte aanrader!
Myrthe
Sassenheim
Goed geholpen door klantenservice en snelle levering. Zeker een aanrader!
Romy
Breda
Enige webshop. Groots assortiment voor elke gelegenheid. Uitermate snelle levering.
Dennis-Jan
Petrus
Veel geshopt tegen een goede prijs!
Pieter
Zeewolde
Snelle levering en alles is naar wens!
Sven
Rotterdam
Na dagen zoeken vond ik eindelijk de broek die ik zocht. Ik bestelde het product als cadeau voor een ander. Na 5 dagen ontving ik mijn geld terug. Het product was toch niet op voorraad. Zeer teleurgesteld in deze webshop.
Beveelt niet aan
12 February 2024
Tessa
Harderwijk
Beste Tessa,
Wat vervelend dat het product bij ons niet meer leverbaar was. Ik zie dat wij het bedrag binnen de gestelde termijn aan je hebben teruggestort en je hiervan op de hoogte hebben gebracht via een e-mail. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Groet, Team Jeans Inn
Walstraat 75