Snelle levering en broek zit prima

Super, Snel en duidelijk. Top

Erg tevreden over bestelling tot aan bezorging

2de keer dezelfde broek besteld..fijne pasvorm. En snelle levering.

Snelle levering en goed product.

Had een mooie travelbroek van &co Woman besteld. Super snel geleverd en een zeer scherpe prijs

Nette spullen goede prijs

Goede levering Goede spullen Goede winkel

Redelijk verzorgd !

Artikel netter verpakken !!

Jeans inn, een aanrader

Bestelling via de website is makkelijk. Snelle verzending. DHL minder tevreden over. Zit te wachten op de bezorging ( tijdvak) maar dan kunnen ze het niet bezorgen? Bezorging afgebroken. Kon ik er als of om bij de Handyman de volgende dag. Jammer.

Wederom een prima ervaring.

Tweede keer dat ik een bestelling plaats bij Jeans In, weer prima verlopen.

Prima levering!

De levering, ook na het omruilen van de maat ging heel soepel. Het was wel wat lastig om het product dat ik wilde hebben te vinden.

Ben heel goed geholpen, klantvriendelijk.

Had een artikel besteld op tablet maar kon mijn bestelling niet afronden. Later op laptop geprobeerd maar toen bleek mijn artikel niet meer te bestellen. Later op tablet in geschiedenis gezocht. Kreeg het verzoek om contact te zoeken met firma. Medewerker heeft gezegd op zoek te gaan naar het bestelde artikel. Heeft deze gevonden en een link gestuurd om bestelling alsnog af te ronden. De volgende dag had ik het artikel in huis. Helemaal blij er mee!

Perfecte service na 1 telefoontje met vraag

Je merkt bij Jeansinn dat de klant echt belangrijk is. Niets is teveel moeite. Ik had een vraag gesteld over de webshop. Het werd uitgezocht en ik werd daarna snel teruggebeld. Het was een foutje in de webshop welke direct werd hersteld. Ik kon direct de bestelling llaatsen, die supersnel geleverd werd. Top webshop!

Snel binnen

Snel en goedkoper als in de winkel

conform afspraak geleverd

Snel en goed

Goede service en veel keus

Fijne webshop Alleen jammer dat je als vaste klant via de webshop geen punten kunt sparen. Tijdens de lockdown en pas weer grote bestelling gedaan en beide keren meeste gehouden en nu blijkt dat je geen punten kunt sparen als je online besteld. Dat vind ik erg jammer

snel en correct

Topservice!

Top winkel!

Altijd fijn shoppen bij Jeans Inn!

Super webshop

Duidelijke webshop met snelle verzending!

Ruime keus, snel geleverd, makkelijk retour

Blij met de webshop en de winkel, mijn man is geen shopper dus 2 spijkerbroeken besteld en 1tje teruggebracht naar de winkel. Zo kon ik ff lekker zelf shoppen ;-) Vriendelijk personeel, helpt je goed (Goes).

Slecht

Weinig meedenkende houding. Jammer, eerste keer dat ik een slechte review geef.

Mooi bedrijf...

Walstraat 75