jeans inn staat voor een snelle levering en snelle afhandeling.

Blij verrast dat alle broeken er vlot waren en na het uitzoeken en de rest terug sturen, kwam de retourmelding snel en ook de uitbetaling volgde direct, ik ben heel tevreden met mijn nieuwe broek en deze ervaring.

Snelle verzending en mooi product!

Retour sturen vond ik niet zo makkelijk staat met antwoord nummer maar kan ik nergensvinden

In de winkel wel goed geholpen

Grote KLASSE

besteld en gekregen mooi broek, mooie prijs, ben zeer tevreden.

Perfecte maat broek en vooral snel geleverd!

Prima service en goede kleding

Altijd een zeer positieve ervaring met Jeans inn

snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Artikel geruild dit was geen enkel probleem en het was binnen een aantal dagen al geregeld, super tevreden!

Super fijne winkel

De site van jeans inn is heel duidelijk. De producten hebben een goede kwaliteit. Ik had verkeerde shirts besteld naar geen probleem. Gratis retour en dezelfde week nieuwe gekregen. Heel goede service. Zal er zeker nog een keer winkelen.

Goed ik koop weer hier

Prima in orde

Koop al jaren mijn broeken bij jullie

Mooie kwaliteit en super snelle levering

Ruim assortiment, merken.

Goede service, vlotte afhandeling van retouren. Al meerdere keren iets besteld, alleen maar positieve ervaring.

Snel bezorgd.

Fijn dat je kan zien wanneer je pakket bezorgd wordt en dat je eventueel dag en tijd kan aanpassen.

Goed en snel

Top service en snelle levering

Super service en een prima prijs voor de kwaliteit die ze leveren. Ben er al jaren vaste klant

Snelle levering en goede service!

Ik heb nu een aantal keer hier kleding besteld en kan het zeker aanraden!

Snel en correct

Super regelmatig besteld en no problem Snel en correct

wat ik zou willen weten?

hoe was ik als klant? zou u mij aanbevelen? groet rob

Gewoon goed.

Prijs kwaliteit helemaal in orde.

Goed en snel geregeld, mooie kleding voor een goede prijs!

Website is gebruiksvriendelijk, bestellen gaat gemakkelijk. Levering snel en retour gratis en waarde van retour artikelen ook snel teruggestort.

Prima bestelling en levering

Snelle levering,bestelling in winkel gepast en opgehaald

Top! Snelle levering, mooie broeken!

Top! Snelle levering, mooie broeken!

Uitstekende service

Broek online gekocht met een leuke korting, bleek helaas een draaipijp te hebben die zichtbaar werd met dragen. Retour gestuurd met verzoek om om te ruilen. Binnen 2 dagen nieuw exemplaar weer in huis zonder probleem ! Zoon blij en ik blij. Top service !

Tevreden, correct, goede service

Op mijn vraag om de levering met spoed te bezorgen, is direct gehoor aan gegeven. Binnen een dag had ik de bestelling ontvangen. Alsnog mijn hartelijke dank.

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen