Heel fijn geholpen en netjes aan de coronaregels gehouden.

Heel fijn geholpen en netjes aan de coronaregels gehouden.

Makkelijk te bestellen via de site.

Snel en makkelijk te bestellen via website. Snelle levering.

Veel keuze in kleding en snelle levering

Super snelle service en veel keuze. Ik ga vaker bestellen op Jeans Inn.

Zeer snelle levering, en nadat de broek 1 maat te groot was op zaterdag retour gestuurd en woensdag al weer een nieuwe op de mat liggen! Super

Verkeerde Jeans besteld via webshop

Via de webshop had ik een jeans besteld. Bij het zoeken had ik mijn maat ingevoerd. De voorradige jeans in mijn maat werden getoond op het scherm. Ik had er één besteld. Toen de jeans geleverd werd bleek het een andere maat en een andere kleur te zijn. Het omruilen van de juiste maat via de webshop was geen probleem. Twee dingen vielen mij op bij de verkeerde levering. 1. De maat die men zoekt komt niet overeen met de eerste maat die wordt weergegeven in de tabel als je een kledingstuk koopt als je op de zoekfoto klikt die je naar de pagina van de betreffende jeans gaat. Je moet dan nogmaals de juiste maat invoeren. 2. De kleur van het kledingstuk kan anders zijn. De jeans was op de foto van de webshop veel lichter. Nu heb ik een donkere jeans.

Goeie en vlotte levering

Broek precies als verwacht en snelle levering

geweldige service

3 broeken besteld, medewerkster belde mij met de vraag of het klopte dat er een bij zat met een andere maat, dat had ik verkeerd aangeklikt denk ik, zij heeft dit gelijk goed geregeld. waar maak je deze service nog mee, volgende dag in huis. geweldig.

Prima! Eenvoudig bestellen en snel geleverd!

Prima! Eenvoudig bestellen en snel geleverd!

Snelle levering, misschien nog wel nog snellere levering na verkeerd geleverd product. Top.

Goed geregeld

Goed geregeld.

Mooie broek

Levering ging prima. Niet te lang hoeven wachten. Bezorging geen problemen. Bedankt

snel geleverd en mooi product!

Goede service en een mooi assortiment.

Goede, snelle service

Blij met mijn aankoop en met de goede, snelle service. Vandaag besteld, morgen geleverd!

Top broeken

Heb 4 broeken van only besteld, waarvan ik er 1 terug heb gestuurd. Snel bezorgd en ik hoop dat de retourzending ook voorspoedig verloopt en het geld snel op mijn rekening wordt teruggestort

Website werkt makkelijk

Broek besteld, volgende dag binnen, was te klein, gebeld en grotere maat besteld, werd de dag daarna netjes aan de deur omgeruild. TOP!!

Fijne website, levering conform afspraak wat op de website bij het artikel staat. Ondanks de slechte verhalen over de bezorging van DHL in de media tijdens Coranatijd was de levering op tijd.

Zeer tevreden over aankoop en afhandeling.

Duidelijke site, makkelijke aankoop, goede communicatie, snelle levering, goed product dus alles super goed.

Prima snelle service

Overzichtelijke site. Goede prijs kwaliteit

Bestelling werd snel en netjes geleverd...Bij retour ook snelle afhandeling.

goed en snel

goede en snelle levering

Fijne winkel, ruim assortiment, goede service.

Super goed

Ik kon makkelijk en snel mijn pakketje ophalen in de winkel.

Alles ging zoals je dat wenst

Alles ging zoals je dat wenst: keurige mailcorrespondentie en de volgende dag in huis.

Walstraat 75

4381 GD Vlissingen