Prima geregeld

Prima geregeld

Genoeg keus!

Duidelijke site. Makkelijk bestellen! Zou ook wel graag een berichtje krijgen wanneer bestelling door werknemers van Jeans Inn dit komen bezorgen!

Uitstekende service

Snelle levering, keurig netjes verpakt

Prima, snel geleverd !

Bestelling snel verwerkt

Bestelde goed en snel geleverd.

In één woord geweldig .

Dikke tien

Heel mooi spiker jack. Past perfect

Prima voor elkaar.

Juiste maat en omschrijving, jammer dat er geen 2 kleuren waren anders nog 1 besteld

Snelle en nette levering

Snelle en goede levering, fijne productprijzen

Jeans Inn heeft meestal alles wat ik zoek voor een strakke concurerende prijs. En dat leveren ze ook snel. Fijne zaak!

Mooi kleding,snelle service

Snelle levering en snelle terugbetaling bij terugsturen

Prima op tijd geleverd. Één cd broeken paste niet, na terugsturen had ik na drie dagen het geld weer op mijn rekening.

Prima en snel geleverd

Goede aankoop, kende het model al

Keurig geleverd.1 product was niet passend en teruggestuurd. Kreeg netjes mn geld daarvan teruggestuurd.

Goede service!

Pakketje was snel bij ons thuis.

Goede ervaring

Mooie broek maar helaas was de maat niet goed.

Heel erg goed!!

Super snel bezorgd. Zelfs het omruilen ging erg vlot.

Mooie uitzoek

Fijn geholpen

Had verkeerde maten besteld en hun namen zelf contact metij op of het wel klopte

Heb maar 1keer een artikel terug gestuurd een mooie jurk maar helaas te klein maar een ander artikel in de plaats besteld.Daarna nog een paar keren dingen besteld en niks anders dan goed ,alleen de levering kan iets langer duren.

Snelle en nette levering

Duidelijke website. Zondag besteld, dinsdag in huis. Top! Ik ga zeker nog een keer iets bestellen

Goed en snelle levering

Gewoon goed